Renault Logan Stepway cross-sedan ortaya çıktı

Ototeknikveri     20 Ağustos 2018 02:25

Renault Rusya yeni Renault Logan Stepway cross-sedan modelini duyurdu. Ayrıca Sandero Stepway ve Dokker Stepway modelleri de güncellendi.

Renault Logan Stepway cross-sedan ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault Logan Stepway krom çerçeveli siyah ön panjur, gölgeli sis lambası yuvaları, LED gündüz sürüş ışıkları, 360 derece gövde kaplaması ve 195 mm yerden yüksekliğiyle (standart Logan modelinde yerden yükseklik 155 mm) dikkat çekiyor. İçeride, tüm Stepway modelleri ergonomisi geliştirilmiş yeni direksiyon simidi ve Android Auto ve Apple CarPlay destekli MediaNav 4.0 multimedya sistemiyle donatılmış.

Versiyona göre değişen şekilde Renault Logan Stepway ve Sandero Stepway ayrıca uzaktan başlatma sistemine sahip olacak. Rusya için özel geliştirilen bu sistemle motor ve kabin önceden ısıtılabiliyor. Ön cam, ön koltuklar, yan aynalar ve arka pak sensörleri de ısıtmalı.

Renault Logan Stepway 1.6 litre benzinli motorda üç farklı güç çıkışı seçeneği sunuyor: 82 PS/134 Nm, 102 PS/145 Nm ve 113 PS/152 Nm. Renault X-Tronic CVT şanzıman seçeneğini 113 PS güç çıkışıyla sunacak. Diğer versiyonlarda 5 vitesli manuel şanzıman kullanılacak.

Togliatti’deki AVTOVAZ fabrikası Renault Logan Stepway otomobilleri üretecek. Yeni model 29 Ağustos’ta Moskova Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

 

 

Son Güncelleme : 20 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo