Yeni 2019 Mercedes-AMG CLA 45 görüntülendi

Ototeknikveri     24 Ağustos 2018 01:01

Çok sayıda CLA prototipi testlerde görüntülendikten sonra, AMG versiyonunun da kameralara yakalanması bekleniyordu. Beklenen fotoğraflar geldi.

Yeni 2019 Mercedes-AMG CLA 45 görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Standart modelle kıyaslandığında AMG versiyonu daha agresif bir görünüme sahip. Panamericana ön panjur, iri ön ve arka rüzgarlıklar, dörtlü egzoz çıkışları, bagaj kapağı spoyleri, çok büyük difüzör ve alçaltılmış biniş yüksekliği bu görünümü pekiştiriyor.

 

Önden bakıldığında otomobilin tam da Şubat ayında yayınlanan çizimlerdeki gibi olduğu görülüyor ancak arkaya doğru ilerlediğimizde çizimde A-Serisi Sedan benzeri arka lamba tasarımının yanlış olduğu anlaşılıyor. Gerçekte arka lambaların dış kenarları çizimlerdeki kadar kalın değil.

 

Yeni CLA, A-Serisi Sedan ile iki ekranlı sistemini paylaşacak ancak bunun haricinde iç mekanda bazı farklılıklar olabilir. CLA’nın, A-Serisi Sedan modeline kıyasla daha şık ve pahalı olmasının beklendiğini göz önünde bulundurmak gerek.

 

Mercedes-AMG CLA 45 gücünü turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli motordan alacak. 400 PS (394 bg) gücündeki motor Mercedes’in 4MATIC dört çekişli sürüş sistemiyle birlikte çalışıyor.

 

Eski CLA 45, 4.2 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyordu. Yeni modelde bu sürenin 4 saniyenin de altına inmesi bekleniyor.

 

Mercedes’in 20 bg ya da daha fazla ekstra güç çıkışıyla bir “S” versiyonu da hazırlayabileceğine ilişkin söylentiler var.

 

Mercedes yeni model için çıkış tarihini henüz vermedi ancak otomobili 2018’in sonlarına doğru ya da 2019 başında görebiliriz.

 

 

Son Güncelleme : 24 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo