Tesla’nın pickup kamyoneti beklenenden erken gelebilir

Ototeknikveri     27 Ağustos 2018 12:47

Tesla yöneticisi Elon Musk yeni elektrikli pickup kamyonetlerinin beklenenden daha erken gelebileceğini açıkladı.

Tesla’nın pickup kamyoneti beklenenden erken gelebilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Aldığı olumsuz eleştirilere rağmen sosyal medyayı kullanmaya devam eden Tweeter’da pickup modelin çıkışının hızlandırılma ihtimaliyle ilgili bir soruya cevap veren Musk, “Belki...” demekle yetindi.

 

Önümüzdeki yıllarda elektrikli pickup araçlara talebin artacağı kuşkusuz ancak bunların çok kısa süre içinde yaygınlaşması beklenmiyor. Tesla’nın geçmişte pek çok kez yeni modellerini beklenenden daha geç çıkarttığı düşünülürse, bize göre yeni pickup en erken 2020’lerin başlarında ABD yollarında olabilir. Diğer ülkelere gelmesi daha da uzun zaman alacaktır.

 

Yanıtladığı sorunun yanı sıra, Musk geçtiğimiz günlerde bir başka tweetinde “belki de en favori yeni ürünüm pickup kamyonet ve heyecan verici bir model olacağından eminim.” demişti.

 

Firma geçen yıl Tesla Semi’nin lansmanı sırasında pickup modelden ipuçları verilmişti. Tesla’nın kamyoneti herkesi şaşırtacak kadar büyük olacak, öyle ki, kamyonetin kasasına bir Ford F-250 sığabilecek. Pek çok müşteri daha küçük bir pickup kamyonet tercih ederken, firmanın neden boyutları bu kadar büyük tuttuğu merak konusu oldu.

 

Elon Musk’a göre, model farklı konfigürasyonlarla sunulacak, bunlar arasında 136.077 kg çekme kapasitesine sahip, çift motorlu, dört çekişli ve dinamik süspansiyonlu bir versiyon da olacak.

 

 

Son Güncelleme : 27 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo