2019 Acura NSX siparişe açıldı

Ototeknikveri     27 Ağustos 2018 09:24

Acura 2019 NSX modelini Monterey Otomobil Haftası’nda tanıttı. Modelde yeni tasarım özelliklerinin yanı sıra şasideki güncellemeler daha enerjik ve keyifli bir sürüş sunuyor.

2019 Acura NSX siparişe açıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Monterey’de “Thermal Orange Pearl” turuncu tonundaki bir örneği tanıtılan otomobil, aynı zamanda “Indigo Blue” dış cephe rengi ve iç mekan için tamamen kırmızı deri döşeme seçeneklerine de sahip.

 

Daha önce 1500 dolar ekstra ücretle sunulan opsiyonel elektrikli spor koltuklar artık tüm seride standart geliyor. Ayrıca manuel ayarlı spor koltuklar siyah deri ve Alcantara döşemeyle sunulmaya devam ediliyor. Uydu navigasyon, lüks ses sistemi, ön ve arka park sensörleri ve alüminyum spor pedallar da artık standart özellikler arasında.

 

En önemli değişiklikler ise kaputun altında. Acura 2019 NSX’in modifiye edilen şasi bileşenlerinin otomobilin Suzuka yarış pistini 2 saniye daha erken tamamlamasını sağladığını belirtiyor.

 

Şasi daha büyük ön ve arka denge çubuklarıyla güncellenmiş, dayanıklılık önde %26, arkada %19 artırılmış. Ayrıca Sport Hybrid SH-AWD hibrit sisteminin yazılımına, aktif amortisörlere ve hidrolik direksiyon sistemine güncelleme yapılmış.

 

2019 Acura NSX artık modele özel Continental SportContact 6 lastiklerle geliyor. Yeni lastikler tüm zemin ve hava koşullarında daha iyi performans sağlıyor. Müşteriler bunun yanı sıra Pirelli P-Zero Trofeo R lastik seçeneğine de sahip olacak.

 

Hibrit sistem çift turbo V6 motor, dokuz vitesli çift debriyajlı şanzıman ve ön aksı süren elektrikli motorla sunulmaya devam ediliyor. Sistemin toplam gücü yine 573 bg, tork değeri ise 645 Nm. ABD’de 157.500 dolar başlangıç fiyatıyla siparişe açılan otomobilin ilk teslimatlarının Ekim ayında başlaması bekleniyor.

 

 

 

Son Güncelleme : 27 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo