Renault’nun yeni konsepti görüntülendi

Ototeknikveri     28 Ağustos 2018 10:35

Yenilenen Kadjar ve EZ-Pro konseptinin yanı sıra Renault’nun Ekim ayında Paris Auto Show’a bir konsept daha getireceği tahmin ediliyor.

Renault’nun yeni konsepti görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Üretime girecek bir modelden daha çok br tasarım çalışması gibi görünen bu araç Polonya’nın başkenti Varşova’da görüntülendi. Otomobilin şehrin modern binaları arasında tanıtım çekimlerinin yapıldığı düşünülüyor. İlginç olansa, büyük tekerlek kamuflajlarına rağmen otomobilin hareket edebiliyor olmasıydı. Bu tip tekerlek tasarımı aslında Renault için yeni değil. EZ-Pro, EZ-GO, ve Subtil konseptlerinde de bu tarz görülüyordu.

Otomobilin genel tasarımıysa geçen yıl “Yılın En Güzel Konsept Otomobili” ödülünü alan elektrikli Trezor’u anımsatıyor. Trezor’un aksine bu konsept daha pratik olacak gibi görünüyor. Otomobilin tamamen elektrikli ve otonom tasarlandığı düşünülüyor.

Konsept kesinlikle yeterince fütüristik ve gelecekte sürücülerin otomobili kendilerinin sürmesine ya da park etmesine gerek kalmayan bir dünyada bu tarz uzun aks mesafeli araçlar rahatlıkla var olabilir. Bu tip araçların geniş kabinleri yolu takip etmeye ya da direksiyonu kullanmaya gerek kalmadan çalışmak, uyumak ya da başka şeyler için rahatlıkla kullanılabilir.

Renault’nun konsepti önümüzdeki iki ay içinde Paris Auto Show’da ya da hemen öncesinde tanıtması bekleniyor.

 

Son Güncelleme : 28 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo