2020 Porsche 911 (992) GT3 kamuflajsız ortaya çıktı

Ototeknikveri     29 Ağustos 2018 10:23

Yeni nesil 911 GT3, otomobilini hem yarış pistinde hem de yolda kullanmayı seven Porsche meraklılarını hedef almaya devam edecek. Otomobilin son görüntülenen prototipinde beklenen devasa arka kanat yer almıyordu.

2020 Porsche 911 (992) GT3 kamuflajsız ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bir 911 GT3’ten beklenecek çok büyük arka kanadı bu kez göremesek de, büyük tekerlek kemerleri, ortalanmış tekerlek somunları ve çift egzoz çıkışları otomobilin kimliği hakkında şüpheye yer bırakmıyor. Son görüntülerdeki arka spoyler geçici olabilir, dolayısıyla gözlerimizin aradığı o arka kanadı gelitşirme sürecinin ileriki aşamalarında bulabiliriz.

 

Genel olarak, heybetli duruşu ve öncekinden farklı ön tamponuyla oldukça agresif bir 911 otomobile bakıyoruz. Daha sonra gelecek arka kanadı da hayal ettiğimizde, yap bozun parçaları tamamlanıyor.

 

Sade ve sportif iç mekan

Gelişmiş bağlantı özellikleri ve daha iyi bir multimedya sisteminin yanı sıra, yeni nesil GT3’ün kabini sürücüsünü yeteneklerini yarış pistinde göstermeye teşvik eden bir havaya sahip.

 

Beklenen özellikler arasında hafif pilot koltukları, her yerde Alcantara döşeme (direksiyon dahil), karbon fiber yüzeyler ve pek çok yerde kontrast dikişler sayılabilir.

 

Bazı haberlere göre 992 GT3’ün doğal emişli 4.0 litre altı silindirli motoru bırakıp turboşarjlı bir motora geçeceği söylense de, Porsche içinden kaynaklar bunu yalanladı ve doğal emişli motora devam edileceğini belirtti. Her şekilde, yeni GT3’ün önceden 500 PS (493 bg) olan güç çıkışının en az 550 PS (542 bg) olarak güncellenmesi bekleniyor. Modelde PDK otomatik şanzımanın yanı sıra manuel seçeneğinin de olacağı söyleniyor.

 

Porsche bir sürpriz yapmadığı sürece, 992 GT3’ün en erken 2020’de çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 29 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo