Güncellenen BMW X1 daha büyük multimedya ekranıyla geliyor

Ototeknikveri     29 Ağustos 2018 11:26

İkinci nesil BMW X1 2015’ten beri piyasada, bu da artık güncellenme vaktinin geldiğini haber veriyor.

Güncellenen BMW X1 daha büyük multimedya ekranıyla geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Makyajlı X1’in bir prototipi ilk kez Temmuz ayında kameralara yakalanmıştı. Bu prototip sadece otomobilin güncellenen dış cephe tasarımı hakkında fikir veriyordu.

 

Daha iyi araç içi teknolojiler gerekiyor

Yeni Audi Q3 yarı kompakt lüks crossover segmentinde çıtayı yükseltti, diğer yanda Mercedes de yeni nesil GLA üzerinde çalışıyor, dolayısıyla BMW’nin X1’i çok daha teknolojik yapması gerekiyor.

 

Dev multimedya ekranı daha uzaktan kendini belli ediyor ve orta konsolu boydan boya kaplıyor. Mevcut X1’deki ekran biraz daha küçüktü. Yeni modelde dikkat çeken bir ayrıntı da direksiyonun değişmemiş olması. Bu kez X3’teki direksiyonun kullanılmasını bekliyorduk, belki bu yeniliği daha sonraki aşamalarda görebiliriz.

 

Güncellenen model daha şık bir vites kolu tasarımına sahip. Bu vites kolunu aslında 2018 2 Serisi Active Tourer’den tanıyoruz.

 

Dış cephede ufak değişiklikler

Ön ve arkada yeni tamponlar, yeni farlar, yeni arka lamba grafikleri ve bu kez sekiz yerine yedi dikey çubuğa sahip yeni ön panjur dış cephede ilk göze çarpan farklılıklar.

 

Motor seçeneklerine gelirsek, hem benzinli hem de dizel seçeneklerde daha iyi yakıt ekonomisi ve daha düşük CO2 emisyonları bekleniyor. Bir plug-in hibrit versiyon da (xDrive25e adını alması bekleniyor) standart modelden bir süre sonra çıkabilir.

 

Güncellenen BMW X1 bu yıl sona ermeden tanıtılacak.

 

 

Son Güncelleme : 29 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo