2020 BMW 4-Serisi Cabrio görüntülendi

Ototeknikveri     03 Eylül 2018 08:23

Yeni nesil BMW 4-Serisi Cabrio, sert tavana kıyasla daha hafif ve ucuz olan açılabilir kumaş tavan sistemiyle gelecek. Bu tavan sistemi ayrıca cabrio otomobilleri daha şık gösteriyor.

2020 BMW 4-Serisi Cabrio görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Öte yandan, hava koşulları ve güvenlik bakımından kumaş tavanın bazı dezavantajları var ancak BMW bunu kabullenmiş görünüyor.

 

Yeni model daha alçak bir görünüme, daha şık bir form faktörüne (Coupe ve Cabrio) ve öncekinden biraz farklı bir tasarım diline sahip.

 

Görüntülenen prototip ne yazık ki ağır kamuflajlı, bu da farları ve arka lambaları ya da ön ve arka fasyada ne gibi değişiklikler olduğunu net bir biçimde görmemizi engelliyor. Bu prototipin genel şekli 8-Serisi Cabrio’yu da biraz andırıyor. Ön panjur deseniyse yeni Z4 ile benzer.

 

İç mekanda 3-Serisi’nden esintiler

BMW’nin yeni 4 Serisi’nin iç mekanında çok radikal şeyler yapması beklenmiyor. Cabrio ve Coupe versiyonların kabininde G20 3-Serisi ile aynı konsol tasarımı ve kabin teknolojisi kullanılacak. Bu da yeni bir gösterge paneli ekranı, 8 Serisi Coupe’deki gibi yeni bir vites kolu, dokunmatik ekranlı yeni multimedya sistemi gibi özellikler anlamına geliyor. Ayrıca tavanın açılıp kapatılabilmesi için kabinde özel bir düğme olacak.

 

BMW özellikle Kuzey Amerika’da yeni 4-Serisi için dört ve altı silindirli motorları kullanmaya devam edecek. Avrupa’da giriş seviyesi üç silindirli motorlu bir versiyona da yer verilebilir ancak bu henüz net değil. Serinin üstünde ise M440i ve M440d xDrive versiyonları bekleniyor. Gelecekte M3 ile aynı güçte bir M4 Cabrio modeli de görebiliriz.

 

Yeni nesil 4-Serisi Coupe ve Cabrio modellerinin her ikisi de 2020’de piyasada olacak ve Mercedes C-Serisi ile Audi A5’in iki kapılı versiyonlarıyla rekabet edecek.

 

 

Son Güncelleme : 03 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo