Ford: “Mondeo’yu bitirmeyeceğiz, geliştireceğiz”

Ototeknikveri     03 Eylül 2018 11:31

Ford, Sunday Times’da çıkan Mondeo modelinin kaldırılacağı yönündeki haberi yalanlayarak modelin kaldırılmasının değil, geliştirilmesinin planlandığını açıkladı.

Ford: “Mondeo’yu bitirmeyeceğiz, geliştireceğiz”
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mondeo Avrupa’da Ford’un en önemli modellerinden birisi olmaya devam ediyor. Ford bu yıl sona ermeden model için bazı yenilikler duyuracağını açıkladı.

 

Sunday Times’ın haberinde firmanın Mondeo ve başka bazı modellerini durduracağı, bunun da pek çoğu Avrupa’da bulunan 24.000 kişinin işine son verilmesine yol açacağı yazılmıştı.

 

Ford’un söz konusu haberi yalanladığı açıklamasında “Mondeo için bu yıl içinde bazı yenilikler duyuracağız, bu kapsamda bazı yeni motorlar, dış cephe ve kabinde güncellemeler, ayrıca Mondeo Hybrid serisinde gelişmeler olacak.” denildi.

 

Ford’un Avrupa’da hedeflerine ulaşması ve performansını artırması için maliyetleri düşürmesi gerektiği konuşuluyor. Öte yandan, Ford’un İngiltere’deki Bridgend ve Dagenham fabrikalarındaki işçileri temsil eden Unite sendikası firmaya bölgedeki varlığını sürdüreceğinin garantisi olarak yeni yatırımlar yapması için baskı yapıyor.

 

Ford, Sunday Times’ın Galaxy ve S-Max modellerinin durdurulacağı iddialarını da yalanladı. Üç model de Ford’un İspanya’daki Valencia fabrikasında üretiliyor. Burada Kuga ve Connect’in de üretimi yapılıyor. Tesiste yaklaşık 3480 kişi çalışıyor.

 

 

Son Güncelleme : 03 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo