Mercedes-Benz batık şirketin otomobillerinin satışını istedi

Ototeknikveri     04 Eylül 2018 10:35

Mercedes-Benz, Ağustos ayı başında faaliyetlerine son veren filo kiralama şirketi Fleetcorp AŞ’nin 25 lüks otomobilinin icradan satışa çıkartılmasını istedi.

Mercedes-Benz batık şirketin otomobillerinin satışını istedi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobiller için belirlenen fiyat 160 bin TL ile 480 bin TL arasında değişiyor. Söz konusu araçlar için satış ihalesi 11 Eylül’de gerçekleştirilecek. Şirketin toplam borcunun ise 1.8 milyar TL olduğu belirtildi.

 

20 yıldan uzun süredir sektörde bulunan Kuveytli Fleetcorp, çok yüksek bir borç miktarıyla geçen ay başında faaliyetlerine son verdi. Şirketin finans kurumlarına ve piyasaya yüklü miktarlarda borçlandığı öğrenildi. Fleetcorp AŞ’den alacağı bulunan bu firmalardan birisi de Mercede-Benz Türk AŞ. Mercedes-Benz, 100 milyon Euro alacağına karşılık Fleetcorp’un araçlarının satışını istedi.

 

İstanbul 32. İcra Müdürlüğü, ilk icra ihalesi için 11 Eylül’e gün verdi. İlk ihalede alıcı çıkmazsa ihale 2 Ekim’de tekrarlanacak. İhalede satılacak araçların fiyatları 160 bin TL ile 480 bin TL arasında değişirken, Fleetcorp’un elindeki otomobillerin toplam değerinin 700 milyon TL civarında olduğu öğrenildi. Mercedes-Benz adına alacakları takip eden bir kaynak, bu ihalenin tek olmayacağını, satışların devam edeceğini açıkladı.

 

Son Güncelleme : 04 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo