Skoda’nın Vision RS konseptinin iç mekanı ortaya çıktı

Ototeknikveri     07 Eylül 2018 05:27

Bir otomobilin ilk bakışta dış tasarımı göze çarpsa da, satın alırken belki de en önemli faktör iç mekanın şıklığı, ferahlığı ve konforu oluyor.

Skoda’nın Vision RS konseptinin iç mekanı ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda otomobillerin dış cephe tasarımı kadar iç mekanının da önemli olduğunu bilen markalardan. Bu nedenle yeni Vision RS konseptinin kabinine çok özen gösterilmiş. Firmanın son yayınladığı resim ve videoda Vision RS’nin iç mekanının nasıl görüneceği hakkında fikir edinebiliyoruz. Konsept yeni bir hatchback modelin önizlemesi niteliğinde (muhtemelen mevcut Rapid’in yerine gelecek olan yeni model), ayrıca tüm yeni RS performans modelleri hakkında ipuçları veriyor.

 

Kabinde siyah ve karbona kontrast olarak kırmızı ve beyaz renkler dikkat çekiyor. Pilot tipi koltuklar iyi desteklenmiş ve ergonomik görünüyor, direksiyon ise üst orta noktasında kırmızı işaretle birlikte sportif ve güçlü bir his uyandırıyor. Konsolda dijital kontrol paneliyle birlikte büyük ve geniş bir multimedya ekranı göze çarpıyor.

 

Kabinde vegan Alcantara, geri dönüştürülmüş polyester karbon yüzeyler ve Çek cam üreticisi Lasvit’ten özel kesim kristaller gibi çevre dostu materyaller bulunuyor.

 

Özetlemek gerekirse, yeni konsept Skoda’nın tüm sportif ruhunu ve performans yeteneklerini doğru biçimde yansıtıyor. Konseptin resmi tanıtımını dört gözle bekliyoruz.

 

 

 

Son Güncelleme : 07 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo