Bu SUV-Coupe Cupra’nın ilk bağımsız modeli olabilir

Ototeknikveri     07 Eylül 2018 11:44

Seat’ın yeni Cupra performans markasının bağımsız bir crossover model çıkartacağını zaten biliyorduk. Bu model ile ilgili bilgiler beklediğimizden de önce ortaya çıktı.

Bu SUV-Coupe Cupra’nın ilk bağımsız modeli olabilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İspanya’da Autofacil web sitesinde yayınlanan fotoğrafın Cupra’nın yeni performans SUV’sine ait olduğu belirtildi. Fotoğrafta henüz adı bilinmeyen model Cupra e-Racer yarış otomobilinin prototipiyle birlikte görülüyor.

 

Bu gizemli otomobil Cupra’nın ilk bağımsız modeli olabilir. Bu model geldiğinde markanın portföyünde Cupra Ateca, Cupra Ibiza ve Cupra Arona’ya katılacak. Otomobil üzerinde plakası bile bulunur halde, üretime hazır görünüyor.

Henüz ismini bilmediğimiz modelin çok agresif bir ön kısma sahip olduğu ve Seat’ın diğer otomobillerine benzemediği dikkat çekiyor. Altıgen ön panjur Tarraco test prototiplerinde bulunan ön panjuru andırıyor, bunun yanı sıra şık tampon ve büyük hava girişleri, şık LED farlar ve oldukça yukarıda konumlandırılmış yuvarlak sis lambaları görülüyor.

 

Öne çıkan diğer özellikler ise oyuntulu kaput, kaslı arka tekerlek kemerleri ve büyük, iki renk tonlu alaşım jantlar. Bu Cupra SUV’nin markanın diğer modelleri için de tasarım dilini oluşturması muhtemel.

 

Eğimli tavan çizgisi Cupra’nın bu modeli bir SUV-coupe olarak pazarlayabileceğini gösteriyor. Bu da modelin dinamik karakteristiğine uygun olacaktır. Bu modelde ayrıca yüksek performanslı bir motorun hibrit sistemin bir parçası olarak gelmesi bekleniyor.

 

Yeni modelin MQB platformunu kullanmasına güçlü bir olasılık olarak bakılıyor. Otomobilin dört çekişli olup olmayacağını ise henüz bilmiyoruz. Cupra’nın yeni modeli 2020’de çıkartmayı planladığı düşünülüyor.

 

 

Son Güncelleme : 07 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo