Yeni DS3 Crossback yarın çıkıyor

Ototeknikveri     12 Eylül 2018 12:35

DS yarın (13 Eylül 2018, Perşembe) Paris’te DS Design Studio’da en yeni modelini tanıtacak. Etkinlik internetten canlı yayınlanacak.

Yeni DS3 Crossback yarın çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

DS3 Crossback için tanıtımdan hemen önce bir teaser daha yayınlandı. Sosyal medyada yayınlanan fotoğrafa göre, DS3 Crossback, DS7 Crossback modelinin küçültülmüş hali gibi görünüyor.

 

Patent resimlerinde DS3 Crossback’in tasarımı marka kimliğini yoğun şekilde yansıtıyor ve küçük SUV’nin Mini Countryman ve Audi Q2 ile rekabet etmeye hazır olduğunu gösteriyor.

 

DS tasarımcıları kabine özel önem göstermiş ve elmas biçimli detaylara yer vermişler. Üç kollu, çok fonksiyonlu direksiyon simidi ve yüzer tipte multimedya sistemi ekranı ilk bakışta göze çarpan özellikler arasında.

 

Yeni modelin temelinde CMP mimarisi bulunuyor. Bu platform yeni nesil Peugeot 208’de de kullanılacak. CMP sayesinde DS3 Crossback çok sayıda küçük yanmalı motor seçeneğine sahip olacak. Tam elektrikli bir versiyon da bekleniyor. Bu versiyonda 115 PS (113 bg / 84 kW) elektrikli motor ve 50 kWh pil bulunacak. Sıfır emisyonlu model tek şarjla 450 km gidebilecek.

 

Yeni modelin özel tanıtım etkinliğinden sonra Ekim ayında 2018 Paris Auto Show’a da gelmesi bekleniyor.

 

 

Son Güncelleme : 12 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo