Mercedes-Benz yeni GLE’den çizimler yayınladı

Ototeknikveri     12 Eylül 2018 06:12

Mercedes-Benz gelecek ay Paris’te tanıtacağı yeni GLE’den çizimler yayınladı.

Mercedes-Benz yeni GLE’den çizimler yayınladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çizimlerde aracın dış tasarımını kapsamlı biçimde görebiliyoruz. Daha önce yeni GLE’nin fotoğraflarını da görmültük, dolayısıyla SUV’nin neye benzeyeceği hakkında fikrimiz var.

Çizimlerde ön panjurun fotoğraflardan farklı olduğu dikkat çekiyor. Çizimde fotoğrafların aksine ızgarada bir yerine iki yatay çıta var. Ayrıca tavan raylarının çizimlerde tavana daha iyi entegre edildiği görülüyor. Farlar ise nihai üründen daha kompakt görünüyor.

Mercedes-Benz yeni GLE ile pek çok farklı motor ve hibrit seçeneği sunacak. Bir versiyonda 3.0 litre sıralı altı silindirli 362 bg güç çıkışına ve 500 Nm torka sahip motor bulunacak. Bu yanmalı motor EQ Boost fonksiyonu ile 22 bg güç çıkışı ve 250 Nm tork daha kazanıyor.

Diğer motorlar arasında 3.0 litre altı silindirli dizel motor da iki farklı güç çıkışıyla bulunacak. Bunlardan birisi 282 bg güç çıkışı ve 600 Nm tork ile, diğeriyse 335 bg ve 700 Nm ile geliyor. 4.0 litre çift turbo V8 motor da 563 bg ve 603 bg arasında güç çıkışlarıyla GLE 63 ve GLE 63 S modellerinde yer alacak.

 

 

Son Güncelleme : 12 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo