2019 DS3 Crossback sizi geleceğe taşıyacak

Ototeknikveri     15 Eylül 2018 06:04

DS yeni DS3 Crossback modelinden teaser yayınladıktan hemen sonra otomobilin pek çok başka resmi de internete sızarken, firma nihayet yeni modeli resmi olarak tanıttı.

2019 DS3 Crossback sizi geleceğe taşıyacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Temmuz’da ortaya çıkan patent resimleriyle tamamen aynı göründüğü anlaşılan 2019 DS3 Crossback özgün farlara doğru uzanan ve çevresi krom bir ön panjura sahip. Plastik tamponun üzerindeki ön panjuru ince LED gündüz farları çevreliyor.

 

DS3 Crossback ilginç ayrıntılara sahip özel tasarımıyla hayal kırıklığına uğratmıyor. B sütununda pencerelerin arasındaki dalga biçimli tasarım öğesi, gizli kapı tutacakları ve iki renkli tasarım bu anlamda dikkat çeken özellikler arasında yer alıyor.

 

Arkaya doğru ilerlediğimizde kısa arka spoyler ve havalandırmalı arka fasya görülüyor. Kısmen küçük denebilecek arka pencere ve şık arka lambalar da dikkat çeken yenilikler olarak sayılabilir.

 

Dış tasarım belki herkesin stiline uymayabilir ancak iç mekan gören herkesi memnun edecek kadar iyi. Üç kollu direksiyon simidi, dijital kontrol paneli ve head-up display buradaki önemli özellikler arasında bulunuyor.

 

Geniş ekranlı multimedya sistemi, elmas biçimli kontroller ve hava girişleri sağ kısımda yer alıyor. Elmas teması konsoldaki beyaz kaplamada, koltuklar ve kapı panellerinde de devam ediyor.

 

DS3 Crossback ile birlikte elektrikli E-Tense versiyonu da detaylandı. Benzer bir tasarıma sahip olan E-Tense sürücü kısmındaki şarj portu ve arka kısımda egzoz çıkışları olmamasıyla ayrılıyor.

 

Önceki haberler elektrikli modelin 50 kWh lityum iyon pil ve 113 bg (84 kW / 115 PS) elektrikli motorla geleceği yönündeydi. Bu özelliklerle otomobil tek şarjla 450 km sürülebilir.

 

 

Son Güncelleme : 15 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo