Skoda Kodiaq GT’yi Mazda CX-5 kaportasına sakladı

Ototeknikveri     16 Eylül 2018 03:06

Skoda’nın Kodiaq GT coupe SUV’yi bu ay Chengdu Motor Show’da tanıtması bekleniyordu ancak bu gerçekleşmedi. Yeni modelin şu sıralar her an bir yerde ortaya çıkması mümkün.

Skoda Kodiaq GT’yi Mazda CX-5 kaportasına sakladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda Kodiaq GT’nin, Kamiq gibi, sadece Çin’e yönelik bir model olması bekleniyordu ancak sürpriz şekilde Avrupa’da bir otoparkta dört Kodiaq GT prototipi ortaya çıktı. Beyaz prototipler Japon otomobile benzer bir ön panjur, farlar ve arka lambalar ile geliyor. Öte yandan bunların hepsi sahte olduğu açıkça görülüyor.

 

Dördüncü prototip ise klasik bir kamuflaja sahip ve farlar ile ön panjurun şekli daha net anlaşılıyor (standart Kodiaq’tan çok farklı olmadıkları görülüyor). Eğimli tavan ve arka lambaların keskin konturları da dikkat çekiyor.

 

Kodiaq GT, Temmuz’da kamuflajsız şekilde Çin’de görüntülenen modelle tamamen aynı görünüyor. Skoda’nın coupe SUV’sinin sadece Çin’de mi piyasaya çıkacağı yoksa Avrupa’ya da mı getirileceği henüz bilinmiyor. Bunu zaman gösterecek ancak Skoda’nın otomobili Avrupa’da da test ettiği açık ve bu önemli bir ipucu oluşturuyor.

 

Henüz resmileşmese de, Kodiaq GT’nin Çin’de 2.0 litre TSI turbo dört silindirli motorla sunulması bekleniyor. Bu motor 186 bg ve 220 bg güç çıkışı seçenekleriyle sunulacak. 7 vitesli DSG çift debriyajlı standart olarak motora eşlik edecek. Giriş seviyesi modeller önden çekişli, üst modeller ise dört çekişli sürüş sistemiyle gelecek.

 

Son Güncelleme : 16 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo