Güncellenen VW Passat yeni ve gelişmiş teknolojilerle geliyor

Ototeknikveri     16 Eylül 2018 10:59

Volkswagen 2019’da Avrupa’da güncellenen Passat modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni modelde güç aktarım mekanizmaları da dahil olmak üzere pek çok yeni teknoloji bulunuyor.

Güncellenen VW Passat yeni ve gelişmiş teknolojilerle geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

En önemli değişikliklerden birisi Passat serisine plug-in hibrit modellerin de katılacak olması. Şu an seride hibrit seçenek olarak sadece en üst donanım seviyesi GTE bulunuyor.

 

Yeni modelde, plug-in hibrit sistem serideki pek çok donanım seviyesinde daha ulaşılabilir fiyatlarla sunulacak.

 

Mevcut sistem 1.4 litre turbo dört silindirli 154 bg benzinli motor ve 114 bg elektrikli motordan oluşuyor. Volkswagen hibrit Passat modellerini 13 kWh pil ile donatacak, bu da 70 km elektrikli sürüş mesafesine imkan verecek. Kapasitesi artırılan pil, otomobilin CO2 emisyonlarını da 36 g/km seviyesine çekecek.

 

Hibrit sistemin yanı sıra, Passat tarafından kullanılan mevcut 1.4 litre turbo motorun yerini yeni 1.5 litre motor alacak. Verimliliği artırmak için diğer benzinli ve dizel motorlarda da modifikasyonlar yapılmış.

 

Bir dizi stil değişikliği yeni Passat’ın selefinden ayrılmasını sağlayacak. Örneğin, ön fasyada revize edilen alt kısım, farklı hava girişleri ve yenilenen ön panjur, ayrıca yeniden tasarlanan arka lambalar dikkat çeken özellikler arasında.

 

İç mekanda değişikliklerin sınırlı olması bekleniyor. Mevcut Passat zaten kabindeki pek çok özelliği Arteon ile paylaşıyor.

 

Yeni VW Passat gelecek yılın başlarında tanıtılacak, hemen arkasından bayilere ulaşmaya başlayacak.

Son Güncelleme : 16 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo