Yeni Seat Tarraco FR sportif performans ve plug-in hibrit sistemle gelecek

Ototeknikveri     20 Eylül 2018 12:49

Seat yeni Tarraco SUV serisini performans odaklı bir FR versiyonuyla tamamlayacak. Yeni model benzinli ve dizel seçeneklerin yanı sıra plug-in hibrit seçeneği de sunacak.

Yeni Seat Tarraco FR sportif performans ve plug-in hibrit sistemle gelecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda Kodiaq ve Hyundai Santa Fe gibi modellerle rekabet eden yeni Tarraco, SE ve Xcellence versiyonlarının yanı sıra sportif FR versiyonuyla zenginleşecek.

 

Seat’ın Ar-Ge yöneticisi Dr. Matthias Rabe, Tarraco hibrit versiyonunun 2020 yılında 210 bg güç çıkışı ve 400 Nm tork ile geleceğini, 50 kilometre elektrikli sürüş mesafesine sahip olacağını doğruladı. Hibrit sistem bağımsız bir versiyon olarak sunulmasının yanı sıra farklı donanım seviyelerinde de kullanılabilecek. Bunlar arasında FR versiyonu da bulunacak.

 

Rabe, “FR Tarraco’da daha fazla güçten ziyade tasarım, stil ve şasiye önem verilecek. 190 PS benzinli ve dizel versiyonlarımız var, ayrıca 210 PS hibrit sistemimiz var. Bunlar FR için yeterli performansı sunuyor. Dolayısıyla FR versiyonunda bir hibrit seçenek sunmamak için neden göremiyorum, kesinlikle bu seçeneğe de yer vereceğiz.” dedi.

 

Rabe’ye göre, Tarraco hibrit, yeni WLTP standartlarına göre bile 50 g/km seviyesinin altında CO2 emisyonuna sahip olacak.

 

 

Son Güncelleme : 20 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo