2019 Skoda Kodiaq RS’den yeni çizimler

Ototeknikveri     21 Eylül 2018 12:51

Skoda Kodiaq RS modelinden teaser’lar yayınlamaya devam ediyor. Son yayınlanan çizimlerdeyse performans odaklı SUV’nin tamamını nihayet görebiliyoruz.

2019 Skoda Kodiaq RS’den yeni çizimler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tüm çizimlerde otomobilin güçlü noktaları biraz abartılır, bu çizimler için de aynı şeyin geçerli olduğunu söyleyebiliriz. Kodiaq RS standart 20 inç alaşım jantlarla gelebilir ancak bunların çizimdekiler kadar büyük görünmeyecekleri kesin.

 

Skoda’nın ilk RS logolu SUV’si dinamik ve agresif görünüyor. Ön kısma geniş, üç boyutlu efektli ve parlak siyah radyatör ızgarası, sportif yeni tampon ve standart olarak sunulan kristal görünümlü full LED farlar hakim.

 

Arka kısım da iki büyük egzoz çıkışına sahip kaslı tampon, otomobilin bütün genişliğini boyunca uzanan reflektör ve D sütununa kadar devam eden tavan rüzgarlığı ile en az otomobilin önü kadar etkileyici.

Yandan bakıldığında antrasit renkli ve abartılı büyüklükteki 20 inç Xtreme tekerlekler dikkat çekiyor. Siyah pencere çerçeveleri, ayna kapakları ve tavan rayalrı gibi detaylar Kodiaq RS’nin özel “yarış mavisi” kaporta rengine ilginç bir kontrast ekliyor. 17 inç kırmızı fren kaliperleri de yine dikkat çeken özelliklerden.

 

Skoda Kodiaq RS, Ekim ayında Paris Notor Show’da 237 bg 2.0 litre bi-turbo dizel motor ile tanıtılacak. Bu motor Skoda tarihindeki en güçlü dizel seçenek olacak.

 

Son Güncelleme : 21 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo