Hem kamp römorku hem tekne: MiniBig

Ototeknikveri     21 Eylül 2018 01:06

Tuhaf ama şirin otomobillerin ülkesi Japonya’dan şimdi de MiniBig amfibi kamp römorku geldi.

Hem kamp römorku hem tekne: MiniBig
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bir kamp römorku olarak otomobilinize bağlayabileceğiniz MiniBig’i en yakın gölde tekne olarak da kullanabiliyorsunuz. Araç bunun için bir motor eklenebilecek şekilde tasarlanmış. MiniBig Japonya’nın denizcilik yasalarına tabi, dolayısıyla kullanmak için bir tekne ehliyetiniz de olması gerekiyor.

Sıradan karavan kullanıcıları kıyıdan şaşkınlıkla size bakarken MiniBig ile suya çıkıp açılmak çok keyifli olur diye düşünüyoruz. MiniBig’i üreten firma aracın üç kişi kapasiteli olduğunu belirtiyor. Akıllıca ve konforlu düzenlenmiş iç mekan sayesinde araçta bu üç kişi için de yeterli yatacak yer var.

Kompakt boyutları sayesinde araç bir otomobile bağlıyken kolayca manevra yapabiliyor. MiniBig 4309 mm uzunluğunda, 1640 mm genişliğinde ve 1930 mm yüksekliğinde. Bir çekirdek ailenin ya da üç kişilik bir arkadaş grubunun kısa tatili ya da hafta sonu kamp kaçamağı için bu boyutlar oldukça yeterli.

MiniBig Japonya’da 22.090 dolar (138.773 TL) fiyatla satılıyor. Araç şimdilik sadece Japonya’da satışta, dolayısıyla kendi ülkesine getirtmek isteyen müşterilerin gümrük masraflarını da hesaba katması gerekiyor.

 

Son Güncelleme : 21 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo