Ev alana BMW hediye!

Ototeknikveri     21 Eylül 2018 11:25

Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay’da yapılan inşaatın beklenen ilgiyi görmemesi, üstlenici firmayı alışılmışın dışında bir çözüm düşünmeye yöneltti.

Ev alana BMW hediye!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobil sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekebilmek adına farklı alanlardaki bir çok şirket tarafından düzenlenen kampanyalara alışkınız. Özellikle alışveriş merkezlerinde bu tip kampanyaları görüyoruz. Şu sıralar Çin'de yapılan bir kampanya ise firmanın oldukça cömert yaklaşımıyla tüm dünyada yankı uyandırdı. Yerel bir inşaat şirketi tarafından hayata geçirilen kampanyada herhangi bir çekiliş veya yarışma yok.

 

Yeni apartman blokları inşa eden ve beklenen satış rakamlarına ulaşamayan China Merchants Shekou Industrial Zone Holdings Co adlı inşaat firması, elinde kalan 350 daireyi satmak için tüm müşterilerine BMW otomobil hediye etmeye karar verdi.

 

620.000 dolar civarı fiyatlarla satılan apartman dairelerinden alan müşteriler, dairenin yaklaşık %10'u değerindeki BMW X1 ya da 3-Serisi gibi otomobillere de herhangi bir ek ücret ödemeden sahip olacak. Benzer kampanyaların inşaat sektöründe durgunluk yaşanan diğer ülkelere de sıçrayıp sıçramayacağı merak konusu. 

Son Güncelleme : 21 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo