2019 Jeep Cherokee için Mopar aksesuarları şıklık ve değer katıyor

Ototeknikveri     23 Eylül 2018 07:43

2019 Cherokee için Sicilya’da yapılan etkinlikte, FCA’nın Mopar markası güncellenen SUV için hazırladığı bazı kişiselleştirme seçeneklerini tanıttı.

2019 Jeep Cherokee için Mopar aksesuarları şıklık ve değer katıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Cherokee için Avrupa, Orta Doğu ve Afrika piyasalarında 90’dan fazla aksesuar sunuluyor. Bunlar modelin tasarımını, pratikliğini ve off-road deneyimini zenginleştiriyor. Mopar 2019 Cherokee için bu aksesuarlarla donatılmış 2019 Cherokee otomobilleri sergiledi. Aksesuarlar iki ana kategoriye ayrıldı: off-road oaketi ve şehir paketi.

 

İlk paket kaput için özel çıkartma, siyah ayna kapakları, özel bagaj zemini ve dört mevsim yer paspaslarıyla geliyor. Gövde altı koruması Jeep Performance Parts tarafından tedarik edilen koruyucu raylarla geliştirilmiş. Bu raylar gibi bazı aksesuarlar satın alım sırasında seçilebiliyor ve müşteriye teslim edilmeden önce fabrikada montaj yapılıyor.

 

Şehir paketinde ayna kapakları, kapı kolları, eşik plakaları, Mopar logolu tekerlek göbekleri gibi pek çok krom aksesuar bulunuyor. Halı yer paspasları ve bagaj düzenleme aparatı da paketin içinde geliyor.

 

İki paketin yanı sıra, Mopar 17 ve 18 inç alaşım jantlar, tavan rayları, bisiklet rafları, portbagaj seçenekleri gibi pek çok farklı özellik de sunuyor. 2019 Jeep Cherokee Mopar Connect güvenlik ve uzaktan erişim servisleriyle de donatılabiliyor.

 

Mopar Connect fabrikada dahil edilebildiği gibi satış sonrasında da alınabiliyor ve Uconnect Live servisleriyle entegre olarak yol yardımı, hırsızlık sonrası aracın bulunması gibi yeni özellikler de sunuyor.

 

Müşteriler sistemi otomobilin bazı fonksiyonlarını uzaktan yönetebilmek için de kullanabiliyor. Örneğin, otomobil belli bir hız sınırını geçtiğinde ya da belirlenen alandan uzaklaştığında araç sahibine uyarı gidiyor. Kullanıcılar park halindeki otomobillerini akıllı telefon uygulamasıyla bulabiliyor ve durumunu görüntüleyi yakıt seviyesi, şarj seviyesi gibi özelliklere bakabiliyor.

 

Son Güncelleme : 23 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo