Polestar 2 gelecek yılın başlarında tanıtılacak

Ototeknikveri     23 Eylül 2018 11:55

Polestar 1 üretime girmeye hazırlanırken firma otomobillerin satışını ve satış sonrası hizmetlerini nasıl gerçekleştireceğine ilişkin planlarını açıkladı. Ayrıca elektrikli Polestar 2’nin 2019 yılının başlarında tanıtılacağı doğrulandı.

Polestar 2 gelecek yılın başlarında tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firmasının otomobil sahibi olmanın zor yanlarını ortadan kaldırmak istediğini açıklayan Polestar CEO’su Thomas Ingenlath, Kuzey Amerika piyasası için planlarından söz etti. Firma öncelikle yeni modellerini internet üzerinden satmaya odaklanacak. Öte yandan Ingenlath “pek çok kişinin otomobilini satın almadan önce fiziksel olarak görmek isteyeceğini” bildiklerini de vurguladı.

 

Bu müşterilerin taleplerine cevap verebilmek için firma şehir merkezlerinde Polestar Spaces adıyla bayiler açacak. Bu bayilerde resmi görevli olmayan ancak otomobilin teknolojileri ve plug-in hibrit sistemi hakkında bilgi verebilen satış elemanları çalışacak.

 

Yeni modelleri satmanın yanı sıra, bayiler tamir ihtiyaçlarına da cevap verecek. Bayiler araç sahiplerinin adresinden otomobili alacak ve sorunları çözülmüş şekilde adrese geri bırakacak. Ingenlath bu sistemi “Müşterilerimiz artık serviste sıra beklemeyecek. Onlar için her şeyi kolaylaştıracağız.” diye tarif ediyor.

Firma 2020 yılının ortasına kadar dünya çapında 60 bayi açacak. ABD’de ilk bayi New York’ta, sonrasında Atlanta, Boston, Chicago, Dallas ya da Houston, Los Angeles, Miami, San Francisco, Seattle ve Washington, D.C’de açılacak. Bu bayiler Polestar otomobillerle aynı minimalist tasarıma sahip olacak ve firmanın felsefesini yansıtacak.

Bayilerle ilgili planlarının yanı sıra Polestar yeni üretim tesisinin inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu ve 2019 yılı ortasında Polestar 1’in üretimine başlanacağını da açıkladı. Ayrıca Polestar 2 modelinin 2019 yılının başlarında tanıtılacağı kesinlik kazandı. Elektrikli Polestar 2, Tesla Model 3 ile rekabet edecek. Polestar 2, 2020’ye kadar üretime girmeyecek.

 

Son Güncelleme : 23 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo