Uzun versiyon Peugeot 508 Çin için hazırlandı

Ototeknikveri     24 Eylül 2018 07:33

İlk bakışta öyle görünmese de bu sıradan bir Peugeot 508 değil. Bu şık ve uzun aks mesafeli versiyon, Çin piyasası için hazırlandı.

Uzun versiyon Peugeot 508 Çin için hazırlandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kamuflajsız bir test otomobilinin resimleri kısa süre önce internette bir forumda yayınlanmıştı. Otomobilin ön kısmı standart 508’den farklı görünmüyor ancak arka kısımda değişiklikler var. Arka yan pencereler aks mesafesine uyması için biraz uzatılmış. Uzun versiyonun adının 608 olması bekleniyor ancak bu henüz resmi olarak doğrulanmadı. Otomobilde standart 508’in hatchback stili bagajı yerine geleneksel bir bagaj olacak.

 

Yeni sedan otomobilin 508’e kıyasla uzunluğunun ne kadar artacağı henüz bilinmiyor ancak resimlerden gördüğümüz kadarıyla çok büyük bir fark olmayacak. Aks mesafesi ve uzunluktaki artış sayesinde arkadaki yolcular bolca bacak mesafesinden faydalanabilecek. Bu da Çinli müşterilerin oldukça rağbet ettikleri bir şey.

Şimdilik 608 adıyla bilinen modelin 2019’da tanıtılması bekleniyor. Yeni model 508 ve 508 SW ile aynı motor seçeneklerine sahip olacak. Bunlar iki benzinli, dört de dizel seçenekten oluşacak.

Bu motorların silindir hacimleri 1.5 litre ile 2.0 litre arasında, güç çıkışlarıysa 130 bg ve 225 bg arasında değişiyor. Tüm motor seçeneklerinin Çin’de sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Motorlar sekiz vitesli otomatik şanzımanla çalışacak. Modelin piyasaya çıkışından bri süre sonra plug-in hibrit versiyon da sunulacak.


 

Son Güncelleme : 24 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo