Bu yeni BMW 3-Serisi olabilir mi?

Ototeknikveri     24 Eylül 2018 10:41

Paris Auto Show’daki tanıtımına kısa süre kala, yeni BMW 3-Serisi’ne ait olduğu düşünülen bir resim internette ortaya çıktı.

Bu yeni BMW 3-Serisi olabilir mi?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW son aylarda yeni 3-Serisi’nden teaser’lar ve test görüntüleri yayınlamıştı. Son ortaya çıkan görüntü ise M340i M Performance modeline ait. 

 

Yeni 3-Serisi’nin geri kalanı gibi M340i M Performance modeli de önceki nesilden 55 kg daha hafif. Ayrıca mühendisler otomobili sağlamlığı artacak ve 50:50 ağırlık dağılımı sağlanacak şekilde optimize etmiş.

 

M340i M Performance gücünü B58 3.0 litre turboşarjlı sıralı altı silindirli motordan alacak. Motorun güç çıkışı 360 bg, tork değeriyse 501 Nm. Motorun arkadan çekişli sürüş sistemi ve sekiz vitesli otomatik şanzımanla çalışması bekleniyor. Xdrive dört çekişli sürüş sistemi de opsiyonel olarak sunulabilir. Manuel şanzıman seçeneğiyse şu an belirsiz.

Yeni 3-Serisi’ni geliştirirken BMW otomobilin süspansiyon sistemine özel önem göstermiş. Yeni bir amortisör sistemiyle sportif ve konforlu biniş arasında iyi bir denge sağlanmış. M340i M Performance biniş yüksekliğini 10 mm alçaltan M Sport süspansiyon ile donatılacak.

Stil perspektifinden bakıldığında resimde otomobilin yenilenen farları ve LED gündüz sürüş ışıkları dikkat çekiyor. Ayrıca bunun bir M340i versiyonu olduğunu işaret eden kalın çerçeveli ve büyük ön panjur da gözlerden kaçmıyor.

Son Güncelleme : 24 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo