Mercedes-AMG A35 dört çekişli sürüş ve 301 bg motorla geliyor

Ototeknikveri     24 Eylül 2018 11:40

Mercedes-AMG serisi A35 4MATIC modeliyle büyüyor.

Mercedes-AMG A35 dört çekişli sürüş ve 301 bg motorla geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni model kaputun altında turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli 301 bg (225 kW/306 PS) motor ile geliyor. Motor 7 vitesli çift debriyajlı şanzıman ve performans odaklı dört çekişli sürüş sistemiyle geliyor. Bu sistemle otomobil 4.7 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Azami hız ise 250 km/s.


Modeldeki performans güncellemeleri motorun da ötesine geçiyor. A35 ön kısımda burulma direncini artırmak için ilave destekler ve alüminyum plakalarla donatılmış.


Mühendisler otomobile AMG Ride Control süspansiyon sistemini de eklemiş. Sistem hafif alüminyum bileşenler, AMG’ye özel aks mafsalı ve ve A45’ten alınan başka bazı özelliklerle geliyor. Müşteriler ayrıca otomobillerini üç farklı moda sahip Adaptif Amortisör Sistemi ile de donatabiliyorlar.


Model kısa sürede yüksek hızlara çıkabildiğini için yüksek performanslı fren sistemine de yer verilmiş. Sistemde ön kısımda dört pistonlu sabit kaliperler ve 13.7 inç diskler kullanılıyor. Arkada tek pistonlı kaliperler ve 13 inç diskler bulunuyor.


Diğer performans değişiklikleri arasında AMG egzoz ve AMG Dynamic Select sistemi için yeni “Slippery” (kaygan zemin) gibi ayarlar bulunuyor.


A35, A-Serisi’nin AMG Line versiyonuyla pek çok ortak noktası bulunuyor. Öte yandan, A35 ön panjur ve ön splitter gibi bazı özgün kısımlara da sahip. Otomobil ayrıca sportif arka tampon ve büyük rüzgarlıla donatılmış. Diğer özel dokunuşlar arasında yeni bir difüzör ve 18 inç hafif alaşım jantlar da sayılabilir.

 

İç mekanda sürücüler düz dipli direksiyon, mikrofiber aksamlar ve kırmızı kontrast dikişler bulacak. Ayrıca AG’ye özel bir dizi ayar ve seçenek de kontrol panelinde ve multimedya sisteminde yer alacak.


Mercedes-AMG A35 4MATIC 2 Ekim’de Paris Motor Show’da tanıtılacak, satışlar hemen ardından başlayacak.

Son Güncelleme : 24 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo