Volvo’nun yeni V60 Cross Country modeli hazır

Ototeknikveri     25 Eylül 2018 06:37

Audi A4 Allroad’a alternatif arayan lüks orta boy station alıcıları, en az onun kadar her koşula uyumlu olan Volvo’nun yeni V60 Cross Country modelini deneyebilir.

Volvo’nun yeni V60 Cross Country modeli hazır
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ağabeyi V90 Cross Country gibi, V60 CC de artırılmış biniş yüksekliği ve plastik gövde kaplamasıyla geliyor. Bu sayede otomobil sadece şehir içinde ya da düzgün yollarda değil hafta sonu maceralarında da daha fazla konfor ve güvenlik sunuyor.


Standart V60’a kıyasla, Cross Country’nin yerden yüksekliği 75 mm daha fazla. Bu da özel geliştirilmiş şasi ve süspansiyon sayesinde mümkün olmuş. Bu arada, dört çekişli sürüş sistemi, Yokuş İniş Kontrolü, Elektronik Stabilite Kontrolü, Viraj Çekiş Kontrolü ve özel Off Road sürüş modu da modelle birlikte standart geliyor.


Tüm 60 Serisi ve 90 Serisi modelleri gibi yeni V60 Cross Country de Volvo’bub SPA platformunu kullanıyor. 


Güvenlik cephesinde, yeni model City Safety ve Autobrake (otomatik fren) sistemlerini standart olarak barındırıyor. Pilot Assist sistemiyse sürücüye 130 km/s hıza kadar düzgün işaretlenmiş yollarda direksiyon, hızlanma ve fren desteği sunuyor. Standart sistemler arasında Yoldan Çıkma Önleyici ve Karşıdan Gelen Trafikten Kaçınma da var. Otomatik frenli arkadan gelen trafik uyarısı ise opsiyonel olarak sunuluyor.


V60 CC’nin Sensus Connect multimedya sistemi Apple CarPlay ve Android Auto ile tamamen uyumlu olacak şekilde geliştirilmiş.
Yeni Volvo V60 Cross Country T5 AWD benzinli motor ve D4 AWD turbo dizel motor seçenekleriyle gelecek. Yarı hibrit ve plug-in hibrit versiyonlar ise daha sonra çıkacak. Yeni model Care by Volvo özel abonelik sistemiyle aylık ücret karşılığında da kullanılabiliyor.

 

Son Güncelleme : 26 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo