BMW’nin yeni 3-Serisi’ni gelecek hafta tanıtacak

Ototeknikveri     26 Eylül 2018 05:00

Gelecek hafta Paris Auto Show’da boy gösterecek otomobil üreticilerinden birisi de BMW olacak. Firma fuara bir dizi yeni modeliyle katılacak. Yeni 3-Serisi ise bunlar arasında en çok heyecanla beklenen model.

BMW’nin yeni 3-Serisi’ni gelecek hafta tanıtacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

7. nesil BMW 3-Serisi kompakt spor sedan, 2 Ekim’de paketinden çıkmış olacak. Otomobilin tasarımı ve teknolojisi kapsamlı şekilde tanıtılırken, üst düzey yöneticiler ve mühendisler de yeni modelle ilgili açıklamalar yapacak. 3-Serisi firma için çok önemli otomobillerden birisi, dolayısıyla oldukça görkemli bir lansman bekleniyor.

 

Crossover otomobillere meraklı ABD’de bile, geçen ay ülkede satılan her 6 BMW’den birisi kompakt sedan 3-Serisi modeli oldu. BMW’nin en başarılı model serisi olan 3-Serisi, BMW tarafından “markanın çekirdeği” olarak tanımlanıyor.

BMW Z4 roadster

Firma’nın bu yıl Paris’te tanıtacağı yeni modeller arasında Z4 roadster, 8-Serisi coupe, X5 crossover ve M5 Competition sedan da olacak. İlginin büyük kısmını ise şüphesiz yeni 3-Serisi çekecek. Yeni model ileride farklı gövde stilleri ve yeni M3 performans modeliyle de karşımıza çıkacak.

 

 

Son Güncelleme : 26 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo