Skoda Paris’e yeni otomobiller ve bağlantı hizmetleriyle geliyor

Ototeknikveri     26 Eylül 2018 11:48

Bu yılki Paris Motor Show ziyaretçileri 2 Ekim’den itibaren Skoda’nın standında dijital bir dünyaya adım atacaklar ve Vision RS konsepti, Kodiaq vRS ya da Karoq serisindeki yenilikleri görme fırsatı bulabilecekler.

Skoda Paris’e yeni otomobiller ve bağlantı hizmetleriyle geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Stand içinde bir Kullanıcı Deneyimi köşesi de olacak, burada ziyaretçiler kendilerini temsil eden avatar ile kurgulanmış bir günü sanal olarak yaşayacaklar ve belirttikleri ihtiyaç ve beklentilerine göre ürün önerileri alabilecekler.

 

Modern mobilite hizmetleri

Günümüzde akıllı telefonlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Skoda Connect uygulamasına ek olarak Skoda sürücüleri şimdi otomobillerini ses komutlarıyla kontrol edebilmek için Skoda Connect Alexa’yı da kullanabilecekler. Kullanıcı Alexa’ya otomobilin kapılarının kilitli olup olmadığını, pencerelerin kapalı olup olmadığını ya da ne kadar yakıt kaldığını sorabilecekler.

 

İlk etapta sadece Almanca ve İngilizce olarak hazırlanan uygulama şimdi Fransızca ve İspanyolca dillerinde de kullanılabiliyor. Bunun yanı sıra Smart Home entegrasyonuyla kullanıcılar Skoda otomobillerindeyken evlerinin durumunu da (örneğin ışıkları ya da pencereleri) kontrol edebilecekler.

Ufukta yeni otomobiller

Elektrikli Vision RS hatchback konseptinin yanı sıra, Skoda Paris’te ilk performans odaklı SUV’si yeni Kodiaq RS modelini de tanıtacak.

 

Kodiaq RS’nin kaputunun altında 240 PS (236 bg) dizel motor bulunuyor, bu da Skoda tarihindeki en güçlü dizel. Diğer özellikler arasında yeni tamponlar ve parlak siyah bileşenler (radyatör ızgarası, pencere çerçeveleri, kanat aynaları), ayrıca full LED farlar bulunuyor. Bu arada, dört çekişli sürüş sistemi, adaptif Dinamik Şasi Kontrolü ve progresif direksiyon standart olarak sunuluyor.

Karoq serisine gelirsek, seriye yakın zaman önce yeni Sportline ve Scout versiyonları katıldı ve bunların ikisi de Paris’e gelecek. Sportline 190 PS (187 bg) 2.0 litre TSI motorla geliyor. Scout ise plastik gövde kaplaması, dış cephede krom ve iç mekanda piyano siyahı detaylar, yeni koltuk döşemeleri ve kontrast renkte dikişlere sahip.

 

 

Son Güncelleme : 26 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo