Skoda Kodiaq RS hem performansı hem de stiliyle sportif

Ototeknikveri     27 Eylül 2018 11:37

Skoda gelecek hafta Paris Motor Show’da yeni Kodiaq RS’yi paketinden çıkartacak. Çek otomobil üreticisinin ilk performans SUV’si hem performansı hem de stiliyle sportif bir araç isteyenlere hitap ediyor.

Skoda Kodiaq RS hem performansı hem de stiliyle sportif
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kodiaq RS’nin son teaser’ları kokpitin nasıl görüneceğini de ortaya koyuyor. İç mekanın bir performans otomobilinden bekleneni verdiği görülüyor.

Koltuklar elmas desenli kapitone Alcantara ile döşenmiş ve kırmızı dikişlerle kontrast yaratılmış. Koltuklar ekstra güvenlik ve ergonomi için tasarlanırken, daha iyi kontrol için büyük bir direksiyon simidine yer verilmiş. İç mekanda ayrıca karbon fiber yüzeyler, paslanmaz çelik pedallar ve siyah tavan döşemesi sportif stili tamamlıyor.

Yeni modelin 2.0 litre çift turbo dört silindirli dizel motorla gelmesi bekleniyor. Motorun güç çıkışı 236 bg (176 kW), tork değeriyse 500 Nm. 20 inç tekerlekler, özel süspansiyon, güncellenmiş aero kit ve diğer gelişmelerle birlikte Kodiaq RS, Nürburgring pistindeki en hızlı SUV’ler arasına girmeye hazır. Otomobil geçtiğimzi Mayıs ayında Nordschleife’yi 9 dakika ve 29.84 saniyede tamamlayarak etkileyici bir sonuç elde etmişti.

 

 

Son Güncelleme : 27 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo