Son gelen fotoğraflar 2019 Skoda Kodiaq RS yapbozunu çözüyor

Ototeknikveri     01 Ekim 2018 06:48

Sayısız teaser’dan sonra sonunda Skoda Kodiaq RS’nin dış cephesi tamamen ortaya çıktı.

Son gelen fotoğraflar 2019 Skoda Kodiaq RS yapbozunu çözüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fotoğraflar Skoda’dan gelmedi, Rus web sitesi Autoreview tarafından sızdırıldı. Tasarım bakımından büyük bir sürpriz yok. Otomobili standart RS gövde kitine yerleştirilmiş standart bir Kodiaq olarak tarif edilebilir. İç mekanda ise RS özellikleri var.

 

Dış cephede 20 inç “Xtreme” alaşım jantlar ve 235/45 R20 lastikler, LED farlar, parlak siyah ön panjur, bütün arka kısmı enine kaplayan ışık şeridi ve agresif tamponlar dikkat çekiyor. Standart Kodiaq’ın krom detayları RS modellerinde siyah renkte geliyor.

 

İç mekanda yedi koltuklu SUV’nin yeni spor koltukları süet döşemeyle geliyor. Bunun yanı sıra düz dipli direksiyon simidi ve alüminyum pedallar iç mekandaki önemli özelliklerden. Kabin koltuklarda, direksiyonda, vites kolunda ve kapı panellerinde kırmızı dikişlerle renklendirilmiş.

 

Kodiaq RS ile birlikte gelen diğer standart özellikler arasında Sport moduna sahip sanal kontrol paneli ve motor sesinin daha hoş algılanmasını sağlayan Dynamic Sound Boost sistemi de bulunuyor.

 

Otomobilde Skoda’nın bugüne kadarki en güçlü dizel motoru bulunuyor. 2.0 litre TDI biturbo motor 240 PS (237 bg) güç çıkışı ve 500 Nm tork değeriyle geliyor. Buna yedi vitesli DSG çift debriyajlı otomatik şanzıman ve dört çekişli sürüş sistemi eşlik ediyor.

 

Performans değerleri henüz açıklanmadı ancak aynı motora sahip VW Tiguan Allspace 6.7 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor. Azami hızı ise 228 km/s. Kodiaq RS için de benzer rakamlar bekleniyor. Skoda performans odaklı SUV’yi Paris Auto Show’dan hemen sonra Avrupa’da satışa çıkartacak.

Son Güncelleme : 01 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo