Yeni Skoda Karoq Scout çıktı

Ototeknikveri     03 Ekim 2018 01:36

Skoda Karoq yeni Scout versiyonuyla kullanıcılarını maceraya davet ediyor.

Yeni Skoda Karoq Scout çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Subaru’nun XV/Outback, Volvo’nun Cross Country ya da Audi’nin Allroad serilerine benzer şekilde, Skoda’nın Scout versiyonları otomobillere off-road havası katıyor. Octavia ve Kodiaq modellerinden sonra Karoq da Scout versiyonuna kavuştu.

 

Yeni Skoda Karoq Scout, görsel bakımdan, kontrast renkte alt gövde kaplaması, krom ve gümüş detaylar, büyük tekerlek kemerleri, özgün 18 inç (ya da 19 inç) tekerlekler gibi özelliklerle standart modelden ayrılıyor.

 

Karartılmış camlar, özel logolar (içeride ve dışarıda), ayrıca off-road stilini yansıtan bir iç mekan da öne çıkan farklılıklar arasında. Kabinde siyah – kahverengi döşemeler ve kontrast renkte dikişler, paslanmaz çelik pedallar, LED ambiyans aydınlatması ve daha pek çok yeni özellik sunuluyor.

 

Heybetli görünümüne uyacak şekilde Skoda Karoq Scout seride sadece dört çekişli sürüş sistemiyle gelen tek versiyon. Diğer versiyonlarda bu özellik opsiyonel olarak alınabiliyor.

 

Müşteriler 1.5 litre kapasiteli, sıralı dört silindirli ve 150 bg (110 kW) gücündeki benzinli motor ya da 2.0 litre turbodizel 190 bg (140 kW) motor arasından seçim yapabilecekler. Benzinli seçenek altı vitesli manuel şanzımanla çalışıyor, yedi vitesli çift debriyajlı şanzıman opsiyonel olarak sunuluyor. Dizel seçenekte ise otomatik şanzıman standart geliyor.

 

 

Son Güncelleme : 03 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo