Yeni 2019 Porsche Macan’dan tüm detaylar

Ototeknikveri     03 Ekim 2018 07:16

Yenilenen Porsche Macan SUV Paris’te tanıtıldı.

Yeni 2019 Porsche Macan’dan tüm detaylar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Porsche’nin Paris’te tanıttığı güncellenenen Macan SUV, yeni motorlar, yeni multimedya sistemi, ayrıca şaside ve stilde bazı değişiklerle piyasaya çıktı.

 

Yeni 2019 Porsche Macan: motorlar

Porsche Macan’ın motor seçeneklerindeki en önemli değişiklik artık dizel motorla sunulmayacak olması. Model ile birlikte daha önce de sunulan 2.0 litre turbo 245 bg motor şimdi partikül filtresiyle birlikte geliyor. Azami tork ise 370 Nm. Bu donanımla otomobil 6.7 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıakbiliyor.

 

Serideki diğer seçenekler ise yeni 355 bg 3.0 litre V6 motor ve Audi RS 4’te 435 bg güç çıkışıyla gelen 2.9 litre V6 çift turbo motor.

 

Yeni 2019 Porsche Macan: dış tasarımdaki yenilikler

Otomobilin arka kısmındaki tasarım değişiklikleri çok radikal değil. Ortadaki büyük hava girişi neredeyse aynı kalırken, yanlardaki hava girişleri daha dikey bir şekle sahip. LED farlar standart sunulurken, opsiyonel olarak adaptif farlar da alınabiliyor.

 

Arkada yeni LED arka lambalar Cayenne’in stilini devam ettiriyor ve otomobilin tüm genişliği boyunca yayılıyor. Diğer görsel değişiklikler arasında dört farklı yeni renk seçeneği ve yeni tekerlek tasarımları (20 ve 21 inç) sayılabilir.

 

Yeni 2019 Porsche Macan: iç mekandaki yenilikler

İçeride 911’den alınan sportif direksiyon tasarımı göze çarpıyor. Hava girişleri yeni 11 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemine yer açmak için yeniden konumlandırılmış. Porsche Communication Management (PCM) adındaki sistem online navgasyon ve akıllı ses kontrolü özelliklerini de Macan’a getiriyor.

 

2019 Porsche Macan: sürüş teknolojileri

Macan, otomobilin 60 km/s hıza kadar kendi şeridi içinde gaz, fren ve direksiyonu otonom olarak kullanmasına imkan veren Trafik Sıkışıklığı Asistanı ile geliyor. Porsche Offroad Precision uygulaması ise sürücünün off-road sürüşlerini mobil cihazına kayıt edebilmesini sağlıyor. Uzun teknolojik yenilikler listesindeki bir madde de kabindeki hava kalitesini geliştiren iyonizer.

 

Bunların yanı sıra şaside revizyon yapılarak daha hafif ve sert yaylara yer verilmiş, böylece kıvraklık ve gövde kontrolü geliştirilmiş.

 

2019 Porsche Macan: fiyatlar

Porsche şimdilik sadece giriş seviyesi Macan’ın fiyatını açıkladı. Yeni Macan daha önceki fiyatın üzerine 400 pound (3126 TL) artışla 46.344 pound (362.172 TL) fiyatla satılacak.

 

 

 

Son Güncelleme : 03 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo