Makyajlı Renault Twingo’dan yeni fotoğraflar

Ototeknikveri     04 Ekim 2018 11:24

Paris Auto Show’a gelmesi beklenen Renault Twingo beklentilerin aksine fuarı es geçti. Son gelen casus fotoğraflardan firmanın yeni model üzerinde çalışmaya devam ettiği anlaşılıyor.

Makyajlı Renault Twingo’dan yeni fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault Twingo dört kapılı, dört koltuklu, arkadan motorlu, küçük ve eğlenceli bir şehir otomobili. Üçüncü nesil Twingo 2014’ten beri piyasadaydı. Yakın zamanda bir güncellemeyle otomobilin cazibesini devam ettirmesi sağlanacak.

 

Modelin dış tasarımında ve özellikle alan genişliği bakımından kabinde yenilikler bekleniyor. Ayrıca yeni teknolojiler ve daha güçlü bir motor da gündemde.

 

Renault şu anda Twingo’yu küçük 1.0 litre sıralı iç silindirli motorla sunuyor. 71 bg (52 kW) güç çıkışı ve 91 Nm tork ile gelen motor, arkadan çekişli sürüş sistemi ve beş vitesli manuel ya da altı vitesli DCT şanzımanla çalışıyor.

 

Bunun yanı sıra 90 bg (66 kW) gücünde turboşarjlı bir versiyon da sunuluyor. Twingo GT ise 108 bg (80 kW) güç çıkışı ve 169 Nm tork ile geliyor. Yeni modelde bundan daha güçlü bir versiyon da olabilir. Bu kadar küçük bir otomobilde ufak bir güç artışı bile çok şey değiştirebilir.

 

Son Güncelleme : 04 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo