Yeni bir 3-Serisi GT olmayacak mı?

Ototeknikveri     04 Ekim 2018 11:46

2018 Paris Motor Show’daki bir röportaj sırasında, BMW global geliştirme yöneticisi Klaus Frochlich yeni X1 ve X3 modellerinin yeni nesil 3-Serisi GT’yi anlamsız kılacağını söyledi.

Yeni bir 3-Serisi GT olmayacak mı?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Motoring’e konuşan Frohlich, G20 nesli 3-Serisi’nde bir Gran Turismo versiyonu olmayacağını belirtti. “İşler değişiyor.” diyen Frohlich şöyle konuştu: “GT’yi yaptığımızda insanların artık daha yukarıda bir oturma pozisyonu istediğini fark ettik. X1 ve X3 size bu şansı veriyor ve daha genç hissettiriyor. Bu segment SUV’ler nedeniyle baskı altında. Segmentler büyür, küçülür, böyle değişiklikler olabilir. Bunlara dikkat etmek gerek.”

 

Frohlich ayrıca 3-Serisi ve 4-Serisi’nde zaten yedi ya da sekiz versiyon olduğunu, daha fazla versiyon çıkartmanın daha çok satmak anlamına gelmediğini belirtti. Frohlich "10 versiyon çıkartabilirsiniz ama bu daha fazla otomobil satacağınızı garantilemez." dedi.

 

3-Serisi GT ilk kez 2013’te piyasaya çıkmıştı. 3-Serisi sedanın Çin’e yönelik uzun şasisini kullanan model, F31 Touring’den daha uzun aks mesafesine sahipti, ayrıca tavanı daha yüksek, genişliği de daha fazlaydı ve bu sayede arka koltuğa üç yetişkin rahatça sığabiliyordu.

Son Güncelleme : 04 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo