2019 Kia K3 GT Sedan’dan Görüntüler

Ototeknikveri     05 Ekim 2018 08:21

Kia geçen ay yeni K3 GT hatchback modelinin ilk fotoğraflarını yayınladığında bir sedan versiyonun da hazırlandığını söylemişti.

2019 Kia K3 GT Sedan’dan Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şimdi yeni fotoğraflarla Kore’ye özel K3 GT sedan bütün görkemiyle ortaya çıktı. Hatchback versiyonla olduğu gibi, bu modelde de 1.6 litre T-Gdi turboşarjlı benzinli motor bulunuyor. Motorun güç çıkışı 201 bg (204 PS), tork değeriyse 265 Nm.

 

Kia K3 GT aynı zamanda sportif bir sürüş için arkada multi-link süspansiyon, öndeyse büyük fren disklerine sahip. Avrupa versiyonu Kia Ceed GT’de olduğu gibi motor altı vitesli manuel şanzıman ya da yedi vitesli çift debriyajlı otomatik şanzımanla çalışıyor. K3 GT sedan, Forte GT adıyla ABD’ye geldiğindeyse sadece DCT şanzımanla sunulacak.

 

K3 GT sedan görünüm bakımından hatchback ile benzer. Sportif tamponlar, önde parlak siyah splitter ile, arkadaysa difüzör, kırmızı detaylar, bagaj kapağı rüzgarlığı ve 18 inç alaşım jantlarla dikkat çekiyor.

Diğer öne çıkan özellikler arasında ikili egzoz çıkışı, parlak siyah ayna kapakları ve yan pervazlar sayılabilir.

 

Henüz iç mekandan fotoğraf yok ancak Forte GT’nin kabini Ceed GT’yi görenler için sürpriz değil. Düz dipli bir direksiyon simidi, spor koltuklar, alüminyum pedallar, ayrıca koltuklarda, direksiyonda, vites kolunda ve kapı içlerinde kırmızı dikişler beklenen özellikler arasında. Koltuk sırtlarında ve başka bazı yerlerde GT logoları da bulunacak.

 

Kore’de otomobilin fiyatı manuel vitesli giriş seviyesi için 19.300.000 KRW’den (105.140 TL) başlıyor.

 

Son Güncelleme : 05 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo