2019 Toyota RAV4’ten Görüntüler

Ototeknikveri     05 Ekim 2018 08:23

Toyota yeni RAV4’ün basın mensupları için deneme sürüşlerine başladı ancak henüz otomobilin yakıt tüketimi, sürüş performansı, fiyat listesi gibi bilgilerin yayınlanmasına izin verilmiyor. Bu bilgiler 20 Kasım’da açıklanacak.

2019 Toyota RAV4’ten Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Öte yandan, otomobilin iç ve dış görüntüleri şu an için gayet iyi fikir veriyor. Yeni nesil RAV4’ün selefinden daha alçak ve geniş olduğu, genel uzunluk çok az kısalsa da daha uzun bir aks mesafesiyle geldiği görülüyor.

 

Dış tasarımın ön izlemesi 2017 LA Auto Show’da FT-AC konseptiyle yapılmıştı ve yeni modelin daha köşeli ve heybetli bir görünüme sahip olduğunu burada öğrenmiştik. Köşeli farlar, büyük ön panjur ve özgün biçimli çamurluklar yeni SUV’ye daha maceraperest bir karakter katıyor.

 

İçerideki tasarım değişiklikleri çok radikal değil ancak Toyota bazı şık dokunuşlar yapmış. Bunlar arasında klima sistemi için lastik kaplama tuşlar, konforlu ön koltuklar, doğru yerlerde kullanılmış yumuşak dokunuşlu materyaller ve 8 inç multimedya sistemi bulunuyor. Yeni sistem Apple CarPlay ve Amazon Alexa desteğiyle geliyor.

 

Arkadaki yolcular neredeyse dümdüz zemin, yatar koltuklar ve genel olarak genişletilmiş alan sayesinde konforlu yolculuğun tadını çıkartıyor.

 

Toyota RAV4 modelini önden çekişli ve dört çekişli sürüş sistemi, her donanım seviyesinde farklı stil özellikleri ve 2.5 litre benzinli dört silindirli motor ya da hibrit sistem seçeneğiyle sunuyor.

Son Güncelleme : 05 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo