2019 BMW X5’ten kapsamlı resim galerisi

Ototeknikveri     11 Ekim 2018 12:40

BMW 2019 X5 modelinden 335 fotoğrafın yer aldığı kapsamlı bir galeri yayınladı. Fotoğraflar yeni modelin iç mekanını, dışını ve tüm özelliklerini gözler önüne seriyor.

2019 BMW X5’ten kapsamlı resim galerisi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Galerideki tüm fotoğraflar X5’in ABD’nin Atlanta kentinde gerçekleştirilen uluslararası medya lansmanı sırasında çekilmiş. Fotoğraflarda xDrive 40i (xLine paketiyle), xDrive30d ve M50d versiyonları görülüyor. Böylece giriş seviyesi, xLine ve M Sport arasındaki farkları karşılaştırabiliyoruz.

 

Çok sayıda fotoğraf olmasına rağmen galeride iki versiyon eksik. X5 xDrive45e iPerformance plug-in hibrit Avrupa’da gelecek yıl çıkacak ve medya etkinliğinde yer almadı. V8 motorlu X5 xDrive50i de en üst donanım seviyesi olmasına rağmen tanıtımda yoktu. ABD’de sunulacak bu model Avrupa’ya gelmeyecek.

 

Galeride otomobilin daha çok off-road ortamlarda gösterilmesi dikkat çekiyor. BMW yeni X5’in off-road yeteneklerinin önceki nesile göre çok daha fazla geliştirildiğini söylüyor, fotoğraflar da bunu doğruluyor.

 

2019 X5 daha iyi off-road performansı için biniş yüksekliğini 80 mm değiştirebilen iki akslı havalı süspansiyon ve Integral Active Steering sistemiyle geliyor. Ayrıca bir BMW X modelinde ilk kez müşteriler kum, kayalık, çakıl ve kar ayarlarına sahip bir Off-Road paketi alabiliyor.

 

BMW 2019 X5’in teslimatlarına Kasım ayında başlayacak.

 

Son Güncelleme : 11 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo