2019 Range Rover Evoque bir kez daha görüntülendi

Ototeknikveri     12 Ekim 2018 11:52

Yeni nesil Range Rover Evoque Nürburgring’de test esnasında bu kez daha az kamuflajla görüntülendi.

2019 Range Rover Evoque bir kez daha görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Casus fotoğrafçılar otomobilin iç mekanını da görüntülemeyi başardı. Fotoğraflardan yeni Evoque’un hem dıştan hem de içeriden Range Rover Velar’ın küçük versiyonu gibi göründüğü sonucu ortaya çıkıyor. Evoque, şık yatay farlara sahip ön fasyası ile de Velar’ı andırıyor.

 

Yeni nesil Evoque yan kısımda önceki modelin eğimli tavan çizgisi ve yüksek omuzlarını koruyor. Açmak için basıldığında dışarı çıkan kapı kolları da yine Velar’dan alınan bir özellik ve otomobile lüks bir hava katıyor.

 

Arka kısımda radikal bir değişiklik yok. Küçük arka cam ve yukarıda konumlandırılmış arka lambalar burada göze çarpıyor. Arka lambaların yatay şekli Velar’ı andıran bir diğer özellik.

 

Müşteriler artık üç kapılı Evoque versiyonunu alamayacak, ayrıca cabrio versiyon da yenilenmeyebilir. Beş kapılı kaporta stiliyse en çok satan versiyon olarak yeni nesilde devam edecek.

 

Yeni ve daha geniş iç mekan

Fotoğraflarda çok net görünmese de 2019 Evoque öncekinden biraz daha büyük. Dolayısıyla iç mekanda da kullanım alanı artmış. Kabinde Velar ile çok benzer bir konsol bulunduğu fotoğraflarda dikkat çekiyor. İçeride üç büyük ekran bulunuyor, bunlardan birisi kontrol paneli, diğeri multimedya sistemi, birisi de klima ve koltukların kontrolü için. Direksiyon da yine Velar ile neredeyse tamamen aynı görünüyor.

 

Yeni Evoque D8 platformunun revize edilen bir versiyonunu kullanacak. Yeni Discovery Sport ile paylaşılan bu platform kabindeki alanın artmasına katkı sağlayacak. Ayrıca biniş kalitesi ve konfor da yükselecek.

 

Otomobilin ağırlığının düşmesi, yakıt verimliliğinin ise daha iyi olması bekleniyor. Yeni platform bir plug-in hibrit versiyona da imkan verebilir.

 

Mevcut modelde de olduğu gibi, daha alt versiyonlar önden çekişli, üst donanım seviyeleri ise dört çekişli olacak. Yeni Range Rover Evoque ailesinin gelecek yılın başlarında çıkması bekleniyor.

 

 

Son Güncelleme : 13 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo