Audi yeni A1’in üretimine Seat’ın Martorell fabrikasında başladı

Ototeknikveri     14 Ekim 2018 11:31

Yeni Audi A1, Seat’ın İspanya’daki Martorell fabrikasında üretime girdi. Firmanın Q3 SUV modeli de bu fabrikada üretiliyor.

Audi yeni A1’in üretimine Seat’ın Martorell fabrikasında başladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Audi A1 daha önce Brüksel’de üretiliyordu ancak Q3’ün başarısının ardından A1’in de üretimi İspanya’ya taşındı. Fabrikada A1’in üretimi yenilenen 3. hatta ve iki vardiya ile yapılıyor.

 

Seat’ın üretim ve lojistik yöneticisi Dr. Christian Vollmer yeni modelin Martorell’de üretimi ile ilgili “Audi en yüksek kalite standartlarıyla üretilecek ve Audi’nin Martorell fabrikasına bağlılığını kanıtlayacak. Bu fabrika Volkswagen Grubu’nun üretim ağında stratejik bir ütetim lokasyonu.” dedi.

 

Audi A1, 2017’deki Seat Ibiza ve Seat Arona’dan sonra Martorell’de üretilecek üçüncü yeni model. Üretim için beş yüzden fazla işçiyle kalıcı sözleşme yapıldı.

 

Audi’nın üretim ve lojistikten sorumlu yönetim kurulu üyesi Peter Kössler “Son yıllarda Martorell fabrikası kalifiye çalışanlarıyla Audi Q3 modelimizi büyük bir başarıyla üretti. Fabrika kalite odaklı Audi üretim sisteminden çok şey öğrendi ve deneyim kazandı. Bu yüzden Martorell stratejik öneme sahip yeni Audi A1’in üretimi için de bizim için çok ideal bir yer.” diye konuştu.

Son Güncelleme : 14 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo