Yeni BMW X7’ye ilk bakış

Ototeknikveri     15 Ekim 2018 11:19

Uzun zamandır beklenen BMW X7’den ilk teaser geldi. Yeni model gelecek ay Los Angeles Auto Show’da tanıtılacak.

Yeni BMW X7’ye ilk bakış
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçen yıl X7 iPerformance konseptiyle ön izlemesini yaptığımız model, konsepte sadık kalan bir tasarıma sahip olacak. Üretim modelinde aynı ince farlar ve dev ön panjurun bulunduğu, bunlarla otomobilin ön fasyasının tuhaf bir görünüme sahip olduğu anlaşılıyor. Teaser sadece ön kısmı açığa çıkartıyor ancak modelin yan ve arka kısımlarının da konsept ile benzer olduğu düşünülüyor.

 

2019 BMW X7 farklı motor seçenekleriyle gelecek. Bunlardan birisi 3.0 litre sıralı altı silindirli 335 bg motor, diğeriyse 4.4 litre 456 bg V8. Bazı piyasalarda en az iki farklı dizel seçenek ve bir plug-in hibrit versiyonun da sunulması bekleniyor.

 

Çeşitli M Performance versiyonları da planlar arasında. Bunlar arasında dörtlü turbo 3.0 litre altı silindirli 394 bg motora sahip BMW X7 M50d ve 522 bg V8 motorlu X7 M50i de bulunacak.

 

İç mekanın tipik BMW stilini yansıtması, ayrıca 8 Serisi ile aynı multimedya ekranı ve dijital kontrol paneline sahip olması bekleniyor. Bunun yanı sıra modelde 7 ve 8 Serisi’nden alınan orta konsol da yer alacak. Yüksek kaliteli deri, metal ve ahşap yüzeyler kabine lüks bir hava katacak.

 

2019 BMW X7’nin üretimi firmanın Güney Karolina’daki Spartanburg fabrikasında yapılacak.

 

Son Güncelleme : 15 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo