2020 Mercedes-AMG GLC 63 gelecek yıl çıkıyor

Ototeknikveri     16 Ekim 2018 07:45

Büyük SUV’leri fazla bulanlar ve hem daha kompakt, hem daha şık bir alternatif arayanlar için GLC ideal bir seçim. Güncellenen Mercedes-AMG GLC 63 bu avantajları ayrıca yüksek performansla birlikte sunuyor.

2020 Mercedes-AMG GLC 63 gelecek yıl çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nurburgring Nordschleife’de test edilen prototipler kameralara yakalandı. Modelin standart ve Coupe versiyonu gayet iyi görünüyor. Heybetli bir duruşa sahip otomobil agresif ön kısmı ve daha geleneksel ancak yine iri yarı bir arka kısımla dikkat çekiyor.

 

Fotoğraflara bakılırsa, yenilenen GLC 63 daha küçük farlar ve yeni arka lamba grafikleriyle gelecek. Öte yandan, son görüntülenen prototipteki arka lambalar üretim versiyonu değil. Dolayısıyla daha sonra bu kısımda ufak farklılıklar olabilir.

 

Yeni teknolojiler

Standart model gibi GLC 63 versiyonu da kabinde 12.3 inç dijital kontrol paneli, yeni üç kollu direksiyon simidi, güncellenmiş head-up display ve yeni 10.25 inç multimedya sistemiyle gelecek. Sistemin arayüzü ve touchpad yenilenmiş.

 

Ayrıca model bir dizi yeni güvenlik ve sürüş yardım sistemiyle geliyor.

 

Motorlarla ilgili henüz net bilgiler yok ancak mevcut GLC 63 S modeli 510 PS (503 bg) güç çıkışı ve 700 Nm tork ile geldiği için buna yakın hatta daha güçlü bir şey bekleyebiliriz.

 

Mercedes’in AMG GLC 63’ü gelecek yılın sonlarında satışa sunması bekleniyor.

 

 

Son Güncelleme : 16 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo