2019 BMW 8 Serisi Cabrio testte görüntülendi

Ototeknikveri     16 Ekim 2018 10:55

BMW 8 Serisi Cabrio lansmanına az bir süre kala Almanya’da Nurburgring’de testler esnasında görüntülendi.

2019 BMW 8 Serisi Cabrio testte görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tıpkı geçen ay casus fotoğrafçıların görüntülediği prototip gibi, son görüntülenen BMW 8 Serisi de Barcelona Blue rengindeydi. Öte yandan, otomobilin bu kez daha agresif bir parlak siyah ön panjur, M Performance tekerlekler ve mavi fren kaliperlerine sahip olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

 

BMW mühendisleri otomobilin arka kısmında sadece çok hafif bir kamuflaj uygulamışlar ancak hangi model olduğunun anlaşılmaması için otomobilde logo kullanmamışlar. Buna rağmen, tekerlekler ve frenlere, ayrıca arka difüzör ile büyük egzoz çıkışlarına bakılırsa bunun M850i xDrive Cabrio olması muhtemel. Coupe model gibi bu otomobil de oldukça şık görünüyor.

 

BMW hangi 8 Serisi versiyonlarının Cabrio kaporta tipinde sunulacağını henüz açıklamadı ama üstü açık versiyonda da Coupe ile aynı motorların kullanılması bekleniyor. M850i xDrive Cabrio çift turbo 4.4 litre V8 motorla gelebilir. Bu motorun güç çıkışı 523 bg, tork değeriyse 750 Nm. 840d xDrive Cabrio ise 3.0 litre TwinPower turbodizel altı silindirli motorla gelebilir. Bu motor 315 bg güç çıkışı ve 680 Nm tork üretiyor. Her iki model de sekiz vitesli Steptronic otomatik şanzımanla gelecek.

 

Otomobilin iç mekanı Coupe versiyon ile aynı olacak. Büyük 12.3 ekranlı multimedya sistemi ve 10.25 inç dijital kontrol paneli içeride dikkat çeken özelliklerden. Sportif ve üç kollu direksiyon simidi, ayrıca deri, metal ve ahşap yüzeyler kabinin kalitesini yükseltiyor.

 

Prototiplerin kamuflajlarının azalmasına rağmen, BMW 8 Serisi Cabrio’yu gelecek yıldan önce tanıtmayı düşünmüyor.

 

Son Güncelleme : 16 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo