Yenilenen 2020 Mercedes E-Serisi sürpriz tasarımıyla ortaya çıktı

Ototeknikveri     16 Ekim 2018 11:16

Mercedes beşinci nesil E-Serisi’ni 2016 yılının bahar aylarında piyasaya sürmüştü. Bu da modelin güncellenme zamanının yaklaştığını gösteriyor. Firmanın şimdiden üzerinde çalışmaya başladığı 2020 Mercedes E-Serisi sürpriz ön kısım tasarımıyla görüntülendi.

Yenilenen 2020 Mercedes E-Serisi sürpriz tasarımıyla ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

E-Serisi şu anda yeni nesilleri çıkan BMW 5 Serisi ve Audi A6 tarafından sıkıştırılmış durumda. Bu da modelin bir an önce güncellenerek rekabette elini güçlendirmesini gerektiriyor. Bunun farkında olan Mercedes’in otomobili yeniden ele aldığı ve ön kısımda tamamen yeni bir tasarım uyguladığı görülüyor.

 

Ön panjur yeni CLS ile benzer görünüyor, farlar ise GLE’yi anımsatıyor. Aydınlatma imzası CLS ile yakın olsa da farlar bu modeldeki kadar köşeli değil ve ışık şeridi aynı derecede agresif görünmüyor.

 

Ön tampon tasarımına geçersek, kamuflaj ayrıntıları gizliyor ancak yine de şişkin kenarları görebiliyoruz. Bu da otomobilin daha heybetli bir duruşu olacağına işaret ediyor.

 

Arkada, E-Serisi station prototipi eski arka lambalarını kullanmaya devam ediyor ancak üretimde bunlar yeni tasarımla değiştirilecek.

 

Güncellenen modelin iddialı olduğu alanlardan birisi kabin teknolojileri. Ayrıca performans ve verimlilik bakımından da E-Serisi diğer Alman rakiplerinden geri kalmayacak. 2020 modelinde en yeni nesil multimedya sistemi, yeni yazılımlar, aktif güvenlik teknolojileri, yeni materyaller / döşemeler ve yükseltilmiş bir motor serisi karşımıza çıkacak.

 

Mercedes’in güncellenen E-Serisi’ni gelecek yıl tanıtması bekleniyor.

 

 

Son Güncelleme : 16 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo