2020 Volkswagen Golf Mk8 ortaya çıktı mı?

Ototeknikveri     17 Ekim 2018 11:31

Sekizinci nesil Volkswagen Golf’ün yeni tasarımını yansıtan bir prototipin görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerin gerçek olmasından daha çok, isimsiz bir Photoshop sanatçısının işi olabileceği düşünülüyor.

2020 Volkswagen Golf Mk8 ortaya çıktı mı?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bahsi geçen fotoğrafların Çin’in başkenti Pekin’deki VW ve Audi Ar-Ge merkezinin park yerinde çekildiği iddia ediliyor. Fotoğraflarda Mk8 Golf prototipi ön ve arka fasyasında çok az kamuflajla görülüyor.

 

Önden bakıldığında diğer Golf’lerden farklı, tamamen yeni bir görünümle karşılaşıyoruz. Çok ince yatay farlar, köşeli hava girişleri ve üç bölüme ayrılmış ön panjur dikkat çekiyor. Kaputun şeklinin de değiştirildiği görülüyor.

Yan kısımlar da yine mevcut Golf’ten farklı ancak kamuflajla kaplanmış. En göze çarpan farklılık ise kapıların şeklinde. Arka kısımda tuhaf şekilli arka lambalar ve çift egzoz çıkışı dikkat çekiyor.

İlk bakışta bu Golf gerçek gibi görünebilir ancak biz ikna olmadık. Öncelikle, Volkswagen’in çok gizli tuttuğu Mk8 Golf’ü böyle gün ortasında ve çok az kamuflajla park yerinde bırakması pek olası değil. Ayrıca önceki Mk8 Golf prototipleri kimliklerini gizlemek için önceki neslin kaportası içinde test ediliyordu.

Bir otomobilin geliştirme süreci belli bir noktaya ulaştığında otomobil üreticileri bu sahte kaportayı çıkartıp yeni modelin gövde panellerini eklerler. Yine de bu yeni modelin gövde panelleri daima kalın kaplamalar ve kamuflajlarla örtülür. Fotoğraflandığı iddia edilen bu Golf ise bu şekilde kamufle edilmemiş.

 

Bunlara ek olarak, otomobilin üzerinde plaka yok. Ön tampondaki bazı noktalar da tuhaf görünüyor. Bütün bunları göz önüne aldığımızda, fotoğraflar sahte olabilir.

 

Yine de Mk8 Golf’ü görmek için hala can atıyoruz ve şimdiden bazı ufak tefek detaylarını biliyoruz. Yeni modelin üretimi 2019’da başlayacak ve öncekinden daha büyük bir aks mesafesine sahip olacak. Modelde yarı otonom sürüş fonksiyonlarının sunulması da bekleniyor.

 

Son Güncelleme : 17 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo