Bir Renault Arkana RS nasıl görünürdü?

Ototeknikveri     21 Ekim 2018 08:49

Yarı kompakt Captur’dan kompakt Kadjar’a ve orta boy Koleos’a, Renault tüm ana akım yüksek binişli otomobil segmentlerini kapsıyor.

Bir Renault Arkana RS nasıl görünürdü?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firma ayrıca Asya’da Kwid’i, Rusya’da Kaptur’u ve farklı piyasalarda Renault logosuyla Dacia Duster’ı satıyor.

 

Gelecek yıldan itibaren Renault Arkana ile birlikte bir nişte daha yer alacak. Coupe crossover tipindeki Arkana, 2018 Moskova Motor Show’da tanıtıldı. Arkana Avrupa’da satışa çıkmayacak ancak gelecek yıl Rusya’da satışta olacak, ardından Asya’ya ve başka bazı piyasalara açılacak.

 

Otomobil şu an konsept aşamasında. Son şeklinde stilin neredeyse aynı kalması, sadece çok küçük değişiklikler olması bekleniyor.

Fransız otomobil üreticisi coupe crossover modelin sportif bir versiyonunu üretmeyecek ancak Kleber Silva yine de yeni Renault Megane RS’den aldığı bazı öğelerle bir Arkana RS çizimi hazırladı. Ortada konumlandırılmış egzoz çıkışı ve difüzörün şekli Megane’ı anımsatıyor.

 

Böyle bir otomobil üretime girseydi muhtemelen Renault’nun turboşarjlı 1.8 litre dört silindirli motorunu kullanırdı. Bu motor Alpine A110’da bulunuyor. Arkana gerçekte Renaultsport tarafından geliştirilmemiş bir dizi benzinli ve dizel motorla gelecek.

 

Son Güncelleme : 21 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo