Bu Rolls-Royce’a sadece 40 kişi sahip olabilecek

Ototeknikveri     22 Ekim 2018 10:16

Rolls-Royce’un Adamas Collection serisi sadece 40 adet üretilecek Wraith ve 30 adet üretilecek Dawn Black Badge modelleriyle geliyor. Black Badge ilk kez iki renkli dış cephe boyasıyla sunuluyor.

Bu Rolls-Royce’a sadece 40 kişi sahip olabilecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Adamas Collection siyah gövde ve Aphrodite Red ya da Morpheus Blue tavan rengiyle sunuluyor. Firmanın Abu Dhabi’deki galerisinde sergilenen fotoğraflardaki bu otomobil ise Morpheus Blue Wraith.

 

Otomobil özel siyah ön panjur ve havacılıkta kullanılan kalitede karbondan her birisi 68 saatte üretilen Spirit of Ecstasy kaput süsüyle geliyor.

 

Lüksün zirvesi

İç mekanda Mandarin Orange ve Cobalt Blue renk temaları sunuluyor. Cobalt Blue ile direksiyonda, üst konsolda ve kapı panellerinde açık mavi deri kaplama geliyor. Alt konsol ve koltuklardaki kontrast dikişlerde de yine açık mavi renk kullanılmış.

Diğer lüks özellikler arasında laboratuarda üretilmiş 88 parça elmasla çerçevelenmiş saat ve karbonun elmasa dönüşümündeki moleküler yapıyo yansıtan özel tavan döşemesi de dikkat çekiyor.

Otomobilde 632 PS (624 bg) güç çıkışı ve 870 Nm tork üreten 6.6 litre çift turbo V12 motor bulunuyor. Bu donanımla 4.3 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkılabiliyor.

 

Son Güncelleme : 23 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo