Skoda Fabia Combi’yi yeni Scoutline versiyonuyla güçlendirdi

Ototeknikveri     22 Ekim 2018 10:18

Bir SUV’nin görünümünü beğeniyor ancak boyutunu çok mu büyük buluyorsunuz? Pek çok otomobil üreticisi artık SUV’ler kadar sağlam ve sert görünümlü standart binek otomobiller de üretiyor. Bu akımı takip eden Skoda, Fabia Combi serisine bir Scoutline versiyonu ekledi.

Skoda Fabia Combi’yi yeni Scoutline versiyonuyla güçlendirdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Audi Allroad ve Volvo Cross Country kadar olmasa da, yeni Skoda Fabia Combi Scoutline bir dizi kozmetik düzenlemeyle sağlam ve güçlü bir görünüme kavuşmuş.

 

Bu düzenlemeler arasında – ön ve arka tamponlar, yan etekler ve tekerlek kemerlerinde - mat siyah ve gümüş alt gövde kaplamaları, yine kapı aynalarının kapakları ve tavan raylarında da aynı renklerin kullanımı dikkat çekiyor. Büyük çamurlukların arasında 16 inç (ya da 17 inç) alaşım jantlar bulunuyor.

 

Bunlar dışında Scoutline diğer Fabia versiyonlarıyla hemen hemen aynı diyebiliriz. Motor seçenekleri de diğer versiyonlar gibi 1.0 litre üç silindirli benzinli ya da dizel motorlardan oluşuyor. Otomobili diğerlerinden ayıran en önemli özelliği arazi araçlarını andıran bir görünümü olması, bunun dışında teknik bir farklılığı yok.

 

Skoda aynı tarzı yakında yeni Scala’ya yerini bırakacak Rapid Spaceback gibi diğer modellerinde de uyguluyor. Öte yandan, Octavia, Karoq ve Kodiaq gibi modellerin Scout versiyonları Fabia’dan çok daha kapsamlıydı.

Son Güncelleme : 23 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo