Maybach yeniden bağımsız modeller üretebilir

Ototeknikveri     23 Ekim 2018 11:28

Daimler, Maybach markasını yeniden canlandırdığında ilk önce markaya özel limuzinler piyasaya sürmüştü. Daha sonra mevcut Mercedes modellerinin Maybach versiyonları yapıldı ve markanın bağımsız modeli kalmadı. Şimdi sadece Maybach logosu taşıyacak lüks modeller yeniden gündemde.

Maybach yeniden bağımsız modeller üretebilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Daimler yöneticisi Dieter Zetsche, uzun vadeli planın Maybach’ın tıpkı performans odaklı AMG gibi kendi ayakları üzerinde durabilmesi olduğunu söyledi.

 

Vision Maybach Ultimate Luxury crossover ve Vision Maybach 6 coupe ile cabrio konseptleri bize Maybach’ın nereye doğru ilerlediği konusunda fikir veriyor. Maybach Ultimate Luxury konsepti yeni nesil Mercedes GLS’nin ön izlemesini sunuyordu. Vision Maybach 6 ise S-Serisi coupe ve cabrio modellerinden bile daha lüks olacak, özgün iki kapılı otomobiller üzerine bir çalışmaydı.

Konseptler daha önceki Maybach 57 ve 62 limuzinlerden oldukça farklıydı. Daimler yeni Maybach modelleriyle, Audi A8 ve BMW 7 Serisi’nin yanı sıra Rolls-Royce Ghost ve Bentley Flying Spur gibi lüks İngiliz markalarının modelleriyle de rekabet etmeyi planlıyor.

Bağımsız modeller gelene kadar Maybach, S-Serisi, yeni çıkacak GLS ve belki yeni G-Serisi gibi Mercedes modellerinin süper lüks versiyonlarını üretmeye devam edecek.

 

 

Son Güncelleme : 23 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo