2019 Audi R8’in ön kısmı yeni teaser ile ortaya çıktı

Ototeknikveri     23 Ekim 2018 11:30

Audi Sport ikinci nesil R8 için bir dizi önemli güncelleme hazırlıyor. Modelin bu yıl sonuna kadar ya da 2019 başlarında çıkması bekleniyor.

2019 Audi R8’in ön kısmı yeni teaser ile ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni R8 şimdiden casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi. Prototipin tasarımındaki yeniliklerin kamuflajla gizlendiği görülüyor. Bu arada Audi de güncellenen R8’den ilk teaser’ı sosyal medyada paylaştı.

 

Otomobildeki görsel değişiklikler arasında ön tampondaki genişleyen ön panjur ve hava girişleri dikkat çekiyor. Markanın logosu hala kaputun önünde yer alıyor, ayrıca farların da hafifçe revize edildiği anlaşılıyor.

 

Casus fotoğraflara bakılacak olursa, yan etekler de güncellenmiş olabilir. 2019 Audi R8 ayrıca büyük bir difüzöre sahip. Bunlarla birlikte dış tasarımda başka bazı ufak tefek değişiklikler de olabilir.

 

Merak edilen bir konu da otomobilin GT versiyonunun Lamborghini Huracan Performante ile aynı güç çıkışına sahip olup olmayacağı. İtalyan süper otomobilde 5.2 litre V10 motor 640 PS (631 bg / 470 kW) güç çıkışı ve 600 Nm tork üretiyor.

 

Audi R8 İtalyan kuzeninden daha uygun fiyatlı olacağı için aerodinamik ya da başka özellikler bakımından iki otomobil aynı seviyede olmayabilir.

 

Son Güncelleme : 24 Ekim 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo